2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
cok gecmis olsun atomcumm herkes tabi ki ayni degil ama ben 10.haftamdayim ama ben de hic hamile gibi hissetmiyorum. ztn bebeklerimizle ilgileniyoruz ya ancak karnimiz buyuyunce alisacagiz sanirim :) ablam gecen gun kac haftaliksin dedi bilmiyorum ilkinde oyle miydi ya google profesoru olmustuk bulantilar icin simdiden kolayliklar diliyorum umarim bu kez cok zorlanmazsin. bez icin de amaannm salmisim ben

Okumadigim makale kalmiyodu Simdi de cis ve bok uzerine makale okumamiz lazim sanirim bir gun actim altini isemedigi yer kalmadi evde bi kere soyleme yok. 10-12 gibi bi sayi idi isedigi

İlk gebelikte 2 buçuk aylık 2li testte çıkmıştı fehmi Yazıcıoğlu’na gitmiştim ama şimdi yaptırmak istemiyorum 13 .haftada cinsiyet belli olur mu acaba
evet doktor görebilirse belli oluypr canım..zaten 11. hafta sonu cinsel uzuvlar şekilleniyormuş

sen 2 li taramayı neden yaptırmak istemiyorsun
Benide 31 temmuzda çağardı doktorum inşallah güzel büyümüştür ..ben 2li teste gerek olduğu düşünmüyorum aksi bir durumda yapacakları birşey yok zaten diğer 5. Ayda olan testi yaptırmayı düşünüyorum inşallah sağlıklıdır Allah a emanet bebeişlerimiz

öyle tabi ki Allah a emenetiz hepimiz onlarda ...ben cinsiyet için merak ediyorum en çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…