2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen canım kahvaltı da zeytin yagına ekmek banıyorum iyi gelsin diye onun da arada faydası oluyor herhalde bilemiyorum ama bayadır yok
Bende sabah ac karnına kuru kayısı yiyorum bakalım daha da ilerlemesinde inşallah. Sezeryan doğumdan sonra da çok çekmiştim oğlumda. Inşallah tez zamanda alışır vücudumuz bu ilaçlara

Tamam canım akılımda bulunsun olmaz sa alayım

Bebek hareketi canm bende hissettim dun bugün o kadar yüzdüm bir kıpırtı olmadı bekliyorum bir dahakini
bende arada oluyor halen. gerçi anneme sordum o da hissetmiş bana hamileyken. bebekti diyor. bende hiç böyle bir şey yaşamadığım için bana da bebek gibi geldi.

Kizlar benim yine dun kahve akintilarim geldi usteluk tum gun ayagimi kaldirip yattım anlamadim yaa benm gibi olan var mı
Valla canım kahve rengi lekelenmem olduğu zaman peşine kanamam gelir hemen keşke hep kahve rengi gelse içimdeki kanı atmış olurdum istersen doktoruna söyle muayene etsin gerek görürse Progestan verir hemen

Kız sen nerelerde kalmışsın :) hayırlısı olsun canım rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Bana hiç bildirim gelmiyor ya özellikle aradım buldum bir sürü mesaj şimdi okuyorum tek tek :)) amin kuzum hepimizin inşallah

Evet canım ben Genoks firmasında yaptırıyorum ama başka firmalarda varmış

Ben de öyleyim vallaha hiç bulantım olmadı. Daha yeni yeni sabah aç kalınca hafif rahatsız oluyor midem. Aşerme olarak da bazen ne görsem canım istiyor. Bu aralar acılı taneli şalgama taktım

Günaydın kızlar.
Bu psikoloji ne kadar önemliymiş gebelikte bulantıda.
Sabah bi şok oldum niyeee.
Çünkü annem geldiiiiiiiiiiiiiiii..
O kadar mutluyum ki.
Sabahın 6 sında mutluluktan uçtum.
Ve resmen her sabah öğüren ben oturdum annemin hazırladığı kahvaltıdan yedim az da olsa ilk defa serumsuz bişi yedim.
Şu an biraz fenayım ama olsun o bile beni nasıl mutlu etti rahatlattı anlatamam.
Ruhen biraz daha iyi hissediyorum kendimi şu an bin şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…