2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın canım. Valla benim okadar ihtiyacım varki keseye . Şu 3 ayı tam atlatıyım hamama gideceğim:)

yaaa yemin ederim sanki benim annem gelmiş gbi sevindim. ayyy çok iyi yapmış canım benim harika bir haber:)

Günaydın anneler vitaminlere başlayanlar kaçıncı hafta başladız bide ne ilacı verildi?
yaa ben üniversite hastanesine gidiyorum bana 16 haftaya kadar folik asitkullanacaksın dedi. Ama 12 haftada bırakmak lazım neden öyle anlamadım. Ben bitince daha almadım ama. bu gittiğimde farklı doktor olur inşallah o zaman soracağım.

Ayy ne guzel senin adına cok sevindim canım bol bol hasret giderin annenle

Yaa canım benim çok sevindim sana çok iyi gelmiştir şimdi şu annelerimizin haklarını nasıl öderiz acaba

huh huuuuu gözün aydın canımmmm

Benim kizimda kasigim patlatacak gibi ağrıyordu bunda öyle ağrı hissetmedim arada oluyor tabi kaşık ağrısı ama bel ağrısı daha çoğunlukta bakalım hangisi gelecek:)
Ben de çok merak ediyorum. Abim olsun isterdim o yüzden erkek bebiş istiyorum önce. Tabi Allah sağlık versin de gerisi hiç önemli değil. Inşallah Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder

Kizlarrr yardim edinn Dun sabahtan hersey normaldi normal olarak istahim yok sadece misir gevregi ve sut iciordum neyse 12 oldu hazirlaniorum gokturkte gitmek icin bi bulanti olmaya basladi 12 den 16 ya kadar surdu en son cikartim ( kusura bakmayin) sonra tekrar 19 da birdaha bulanti falan oldu saat 23 e kadarda hani insan grip olurda vicut agrisi ve yorgunlugu olur ya oyleydi sizce normalmi ? ilk bulantim 10 haftalikim ve cok tuafima gitti

yaaa yemin ederim sanki benim annem gelmiş gbi sevindim. ayyy çok iyi yapmış canım benim harika bir haber:)
Canımsın ya çok teşekkür ederim.
Vallahi ben de o kadar mutlu oldum ki.
Bugün kendimi resmen daha iyi hissediyorum çok şükür.
Ayy ne guzel senin adına cok sevindim canım bol bol hasret giderin annenle
Teşekkür ederim canım sağolasın.
Yaa canım benim çok sevindim sana çok iyi gelmiştir şimdi şu annelerimizin haklarını nasıl öderiz acaba
Aynen zaten sadece şu mide bulantırlarıyla bile yüzleşince anneme ne haksızlıklar etmişim diye düşünüyorum kaldı ki her kötü anımızda yanımızdalar..
huh huuuuu gözün aydın canımmmm
Teşekkür ederim canımmmm çok coşkuluyum valla..
..
Kızlar ne kadar içten sevinmişsiniz hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ediyorum sevincim sayenizde ikiye katlandı sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…