2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
valla tatlım bakalım görecez kısmetse .. .. SEVDAM07 SEN YÜZÜK TESTİ YAPMIŞMIYDIN ..SENİN ERKEK Bİ DENEYEBİLİR MİSİN HAREKETLERİ NASIL YÜZÜĞÜN
Benim yeni evlendiğim sıralarmış galiba. Yengem daha yeni anlattı bana. Evlilere bakıyormuş kadın yüzükle. Daha yanıldığım olmadı demiş. Yengem de aklıma sen geldin söyledim. Ama burda yok olur mu demiş. Kadın da akrabasısın olur demiş altın yüzük istemiş yapmış kadın. Erkek bebeği olacak demiş :))

NASIL BAKIYORMUŞ Kİ ???

Kızlar ikili testimizi verdik sabah, 3de çıkacak sonuç inşallah:) doktor bebeğimi çok sevdi çok güzel poz veriyo fotojenik olcak bu dedi minnoşum benim çok tatlıydı
canım gözünaydın. Cinsiyetle alakalı birşey söyledimi peki. Bide zaten bu devrin bebeleri hep öyle . Oğluma gül foto çekcem diyorum havalara giriyor:) Alışıyolar karnımızdan itibaren :)

canım gözünaydın. Cinsiyetle alakalı birşey söyledimi peki. Bide zaten bu devrin bebeleri hep öyle . Oğluma gül foto çekcem diyorum havalara giriyor:) Alışıyolar karnımızdan itibaren :)
Evet canım erkek dedi ama yanılabilirim dedi :) bende ilk andan itibaren erkek hissetmiştim :)

anneler can dir senin adına çok sevindim bana da 3 hafta annem baktı 10 gündür de kayinvaldem bakiyo,allah razı olsun onlardan.

kızlar hayatımda hiç baş dönmesi yaşamadım ilk hamileligimdede yaşamadım,bu hamileligimdede 2 gündür baş dönmesi yaşıyorum ara ara şimdi ,tansiyonunu ölçtük 9 a 6 çıktı,doktora sormama gerek var mi sizce?2 gün önce sağlık ocağında 3 tüp kan aldırdım ondan mi oldu ki

Herkese merhabalar. Dün ikili test için doktora gittim. Bebek çok hareketli değildi o yüzden uzun sürdü ultrason,ancak ölçümlerin iyi olduğunu söyledi. Yalnız son adet tarihime göre 11+6 olacağına 12+6 çıktı. Doktor bundan sonra son adet tarihini bi hafta geri söyliceksin dedi bana çok saçma geldi. Hiç duydunuz mu böyle birşey?

EVET ..tatlım gözün aydın cinsiyette belli olmuş sanırım hayırlısıyla inşsAllah..belirtilerin nerlerdi mesela kıyaslama yaparsak kız erkekle :))))
valla net değil ben kesin erkek diye kendimi ayarlamıyorum:) valla bulantılı bi üç ay geçirdim bol bol çıkardım tatlı asla yemedim eksi canım istedi. ama bilmiyorum bunlar cinsiyetle ilgili mi:) ayrıca yüzük yöntemi ile erkek, çin takviminde kız çıktı:)

yüzük yöntemi ileri geri hareketler mi oluyor :)) ay valla insan çok merak ediyor ya

Benimde ultrason da bi hafta önde çıkıyor ama bana öyle bişey demedi önemliolan bebeğin gelişimi değil mi? Bu saatten sonra adetin bi önemi var mı ki?

Yok tabi ama böyle olunca şubat değil ocak annesi oluyorum. Ama en başından beri buradayım hepinizi tanıyorum artık az çok, hiç gidesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…