2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar size bişi sorucam müsaadenizle bilginiz varsa.
Benim zaten gebeliğimi ilk öğrendiğimden beri yoğun beyaz akıntım var afedersiniz.
Yani çamaşırımı da ıslatacak derecede.
Hiç geçmiyor bazen kanama bile sanıyorum o derece.
Şimdi son kontrolde doktor birinin kesesi biraz bozuk düşebilir de kalabilir de demişti ya.
Haftaya cuma kontrole gidicem Allah nasip ederse.
Eğer sizce o bebek Allah esirgesin düşmüş olsa ya da düşecek olsa ben de bi kanama olur muydu ya da olur mu?
Yoksa kendi kendine mi yok oluyor anlar mıyım yani?
Çok merak ediyorum sabırsızım.
Alt karnımda kasıklarımda dün baya ağrım vardı hatta organım bile ağrıyordu.

Cinsiyet erkek. Çok teşekkür ederim..%80 dedi ama erkek olduğunu düşünüyorum artık ben..zaten erkek bekliyordum. Senin belli oldu mu
Benim daha 2 haftam var canm doktora gitmeme. Yüzde 80 dediyse net olmayabilir. Bende erkek hissediyorum sanirim herkes erkek bu yıl. Sağlıklı olsunlar da inşallah.

Düşünce kanama oluyor canm yoğun şekilde ağrı ile beraber. Ama kalp durması olunca kanama olmuyor kalbi duruyor kaliyor orda benim öyle olmustu 1 hafta içimde kalbi durmuş şekilde kalmis ve hiç kanamam olmamıştı.

Anladım canım.
İnşallah hala kalbi pıt pıt atıyordur bir hafta bi geçse sabırsızlıktan ölücem :)

Kızlar Günaydın :) Benim doğurduğum sene yine erkek senesiydi:) Benim şansa bu senedmi öleymiş :) 3cocuklubirana prensespinar kızlar sizin ikili testler ne oldu yaptımış olmanız lazım :)
günaydınnnn..evet canım dün gittim ben..
ense ve burun ölçüleri gayet normal..2 tüp kan verdim..sonuçlar 1 haftaya çıkacak dedi..
cinsiyet de büyük ihtimal erkek dedi..ben şok..çünkü kız hissediyodum..ama çocuk bi durmadı ki yerinde..sağa döndü sola döndü..ilk başta gördüm dedi tekrar o açıdan görüp emin olmak istiyorum dedi ama yok yani göstermedi..3-4 gün snra gelin tekrar bakayım dedi doktor..belki 2linin sonuçlarını konuşmaya gittiğimde bakar ya da önceden giderim cinsiyet için..

:) Alla Alla cidden bu sene hep erkek demekki :) . Neyse sağlıklı ya gerisi mühim değil.

Ben de çok merak ediyorum. Abim olsun isterdim o yüzden erkek bebiş istiyorum önce. Tabi Allah sağlık versin de gerisi hiç önemli değil. Inşallah Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder
Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…