2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ben carsamba gunu doktora gittim 10 haftalik4 gunluktu cinsiyetine bakalim gorunuormu dedi ve kordon degilse erkek dedi yani testle degilde doktorun demesiyle sanirim erkek benim icin fark etmiyordy kiz olsaydi ismi kafamda vardi ama erkek icin cok zor bu arada kac haftaliksiniz ve kac kilo aldiniz ?

benimde hergun dogus agrim vardi bi gun hic belirti yoktu sonra hafif kanamam oldu ve kalbi durdugunu dedi doktor keseyi ve parcayi dusurdugumde cok kotu oldum gercekten zor bi durum ama insallah bu hamileligim iyi gecer

kizlar bu yengemin ultrasyon kagidi 14 haftalik dr soylememis ben kendi ultrasyonuma benzettim kiz dedim ama ona demedim 3 kizi var bunun erkek olmasini cok istiyor ama kiz demek geldi bana

Cinsiyeti ogrenen arkadaslara hayirli olsun. Ne guzel duygular

Insaallah darisi ogrenemeyenlere

Kizimda 12.haftada gostermemisti, 16.haftada ogrenmistik. Ama 10-14. Haftalar arasi ogrenemeyenlerin genelde kiz oldugu icin doktorlar pipi goremediklerinden emin olamiyorlar ondan ogrenemiyorlar. Rabb'im herkese gonlundeki gibi hayirli guzel saglikli ve omurlu evlatlar nasib etsin.

Benim oğlumda 7 yaşına gircek. Seninki de çok kardeş istiyor mu? Benimki kardeş için deliriyor ve fazla abartıyor.vee erkek istiyor
Aynen cnm okulda ağlıyormuş herkesın kardesı var benım nıe yok diye rabbim inş kucağımıza almayı nasıp eder inş

Aynen cnm okulda ağlıyormuş herkesın kardesı var benım nıe yok diye rabbim inş kucağımıza almayı nasıp eder inş
Aynen canm sürekli bana aynı psikolojik baskıyı yaptı herkesin var benim niye yok diye halbuki ben 3 yıl önce istedim kardeşi olsun diye ama kısmet olmadı kalbi durdu onda da erken demistim kardeşin olucak diye sonra kaybedince çok etkilendi niye gelmiyor ne zaman gelicek diye. Sonra 3 yıl cesaret edemedi aynı şeyi yaşamasın diye şimdi de söyledim ama içimde hep korku gene kaybedersem nasıl anlatıcam diye. Inşallah sağ salim kucagimiza almayı nasip eder Allahim

canim benimde ikizdi gelismedi bir kese dr kendiliginden yok olur dedi kanamam olmadi vucud emiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…