2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Allah Allah çok enteresn :))) eminsiniz dimi erkek
Bacak arası bende şok oldum bide şartlandırmışım kendimi kız diye hamileliğimde farklı diye. 4-5 sefer sordum dra oda bu ultrason kağıdınj verdi artık

Eklentiler

• 12BA8C59-B2BA-4E68-9753-8B8ED3377995.webp
    8 KB · Görüntüleme: 83
ben hissetmiyorum zayıfım da ama hala tık yok
benim
Benim cildim çok çok kuru ilkinde bebe yagi zeytin yagi kantoran yagi çok yağlı die vazelin bile kullanmistim ama harita ya dondu vücudum bunda badem yagi iyi die duymuştum kullanım diyorum ama zaten çatlamış catlayacagi kadar da diyorum

Bacak arası bende şok oldum bide şartlandırmışım kendimi kız diye hamileliğimde farklı diye. 4-5 sefer sordum dra oda bu ultrason kağıdınj verdi artık
HE ÇOK ANLADIM YA BENDE :)))))) ELİNDE DAHA NETTİR..VALLA BU TAHMİN OLAYLARI FOS ÇIKTI HEPİMİZİN...BAKALIM HAYIRLISI BENİMDE HAFTAYA SALI BELLİ OLUR KISMETSE

HE ÇOK ANLADIM YA BENDE :)))))) ELİNDE DAHA NETTİR..VALLA BU TAHMİN OLAYLARI FOS ÇIKTI HEPİMİZİN...BAKALIM HAYIRLISI BENİMDE HAFTAYA SALI BELLİ OLUR KISMETSE
Ortada duran şey pipi işte bide yakınlaştırdı ayaklarını toplamış baya baya gözümüze soktu 13 haftalıktı öğrendiğimde cnm sende öğrenirsin erkekse hemen anlarlar zaten

Seni üzmek istemiyorum ama sorucam kalbi durmuş ya bulantıların devam ediyormuydu

Benimde oğlum ikizdi ıkıncısının kalbı durduğunda dr kanamayla atıcan keseyı demişti oyle oldu oğlumdan öncede bi kalp durması yaşamıştım hiç belırtım olmamıştı ilaç yazdırmaya gıtmiştim oyle öğrendım canım hergun şeftali çekerdi o gün çekmemişti tek belirti buydu rabbim korusun yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…