2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
subat anneleri bol bol bögürdü bu topikte cok var bulanti yasayan en azindan yalniz degilsin canim oyle bil bende ayniyim sabah safra cikariyorum ve cok halsiz dusuyorum bayilacak gibi oglene kadar anca kendime geliyorum aksama kadar bulanti aksamda yediklerimi cikarana kadar oguruyorum mahvoluyorum offf ama unutuluyo biliyormusun ben oglumda da ayniydim ve unutup buna cesaret etmisim bak :))

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar benim tansiyonum çok düşük hep düşük dün hatta 8 e 4 olmuş baygınlık geldi üstüme bi ölçtük böyle çıktı böyle ben gibi düşük tansiyonla gezeniniz var mı sürekli halsizim

Valla ben ilk gebeligimden bu halimden de beterdim. Yine de nasi cesaret edip ikinciyi yapmisim hayret valla. Simdiden herkesi uyariyorum zaten. 3.cocugu istersem kesinlikle izin vermeyin, beni bayiltip tuplerimi baglatin diyorum

biri düşük tansiyon mu dedi? işte o benim uzmanlık alanım. bir yerden kalkarken ışıkların geri gelmesini bekliyorum çünkü her yer kararıyor.

ben de dün gittim ikili tarama için demir hapı vercekti bulantılarım var deyince bana da premisies verdi. Nasıl sen de işe yaradımı. Ben sabahları çıkarıyorum gün içinde sadece bulantı hissi oluyor. Dün ilk defa aldım ilacı mideme iyi geldi sabah da çıkarmadım ama arada iyi olduğum da oluyor. Ondan mı ilaçtan mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…