kızlar biz salı günü doktorumuza gittik ikili testimizde yapıldı cumaya kadar çıkabilir sonuçlarınız dediler .
burun kemiğimize ve ense kalınlığımıza da bakıldı gayet sağlıklı çıktı şükürler olsun .
bir önceki gidişimde karnım açtı , o gün kıpır kıpır olan bebiş salı günü tok gidince uyuyakalmış uyandıramadık
sonra bir anda uyandı bize poposunu döndü
anne babası gibi uykusuna düşkün olacak anlaşılan .
birkaç gündür göbek deliğimin biraz altında hareketlenme hissediyorum seyirme gibi , bir şey kıpırdıyor gibi sanırım artık bebeğimi hissediyorum
birde doktora gittiğimde son 3 gün aşırı mide bulantısı yaşadım yerimden kalkamadım her şeye afedersiniz öğürüyordum ama istifra edemiyordum .doktorumda bana
premesis plus adında bir bulantı ilacı verdi fiyatı biraz pahalı 64 tl . ama bebeğe kesinlikle zararı olan birşey değil bana güvenebilirsin dedi ..içinde biraz folik asit te olduğu için diğer folik asit ilacını içmene gerek yok onu bırakıyorsun dedi.bir sonraki randevumuz 7 ağustosta o zamana kadar ilacı bulantılarım geçse bile düzenli kullanmamı söyledi..bunu bulantıları yoğun olan arkadaşlarımız için söylemek istedim benim bulantılarım azaldı . sizde isterseniz bir doktorunuza danışın