2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Cinsiyetine Kız bebek diyenler kimlerdi acaba? Bence kızlar kendini geç gösterdiği için erken görenler erkekler sonradan kızlar artacak bence. Doğanın dengesi için bu sart
Genelde erkek denilince pek değişmiyo canım ama kız denirse erkenden değişebiliyo.etrafran kendimden bildiğime göre

Canim sen guzel dusun, endiselenme. Rabb'im saglicakla kavustursun hepimizi yavrularimiza.
Amin amin canım inşallah..
canim benimde ikizdi gelismedi bir kese dr kendiliginden yok olur dedi kanamam olmadi vucud emiyormus
Ben de bunu merak ediyordum canım.
Senin keseyken mi direkt gelişmedi?
Biz işte iki hafta önce kontrolde zaten ikinci kese olduğunu anladık ve içinde de bebiş ve pıtpıtları vardı.
Biri 6+6 diğeri 7+1 idi.
Doktor sadece kesesi biraz bozuk düşebilir de kalabilir de demişti ondam merak ediyorum şimdi daha çok merak etmeye başladım.
Sen içinde bebiş görmüş müydün kesenin sonra mı gelişmedi?

6+0 di canim benim 2 kese vardi ikisininde kalp atisi yoktu daha 1 kesen duzensiz duser büyük ihtimalle dedi kahverengi akintin olur korkma dedi ama olmadi 7 haftada gittik birinde kalp atisi duyduk oburu gelismedi boştu kendiliginden kaybolur dedi

Anladım canım.
Biz baya geç farkettik ikinci keseyi o ne ara nasıl gelişti bilmiyoruz işte ilk gördüğümüzde bebek de vardı kalp atışı da.
Bir hafta sonra öğrenicem inşallah o da benimledir.

Anladım canım.
Biz baya geç farkettik ikinci keseyi o ne ara nasıl gelişti bilmiyoruz işte ilk gördüğümüzde bebek de vardı kalp atışı da.
Bir hafta sonra öğrenicem inşallah o da benimledir.
benim kanama alanim cok fazla olunca dr betahcg istedi duzensiz keseyi gordu birde 2. keseyi goremedi betamda cok yuksek cikti 5+0 10.000 üstü cok olumsuz konustu mol gebelik olabilir gibi dr degistirdik arastirdik o gordu 2. keseyi. insallah seninledir canim ikiz oldugunu ogrenince acayip sasirip duygulanmistim

Amin inşallah öyledir.
Evet biz de hiç beklemiyorduk, hala daha sanki hayal şaka gibi geliyor :)
Bir hafta geçsin inşallah haberleri veririm.

herkes lierac ı önerdiği için bende onu aldım 4-5 gündür falan kullanıyorum
neden farklı bir krem kullanmak istiyorsun canım yan etki falan mı yapmıştı
Göbek çevremde tüylenme olmuştu ondan zannettim , Doğumdan sonra döküldü ama o kremden değil miş bu hamileliğimdede tüylenme başladı, bu kez kakao yağı kullanmayı düşünüyorum tamamen duygusal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…