2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
O bende de var ve midemi daha da çok bulandırıyor yutkundukça.bide tükürük var bende bol bol mide bulantımı artıran
Aynen ya bugün limonlu ballı su ictim midemi daha çok bulandırdı hafifken balgam geçsin ki alerjik astıma donusmesin istiyorum geçen sonbaharda çok cektim.

uzanınca oturunca bıçak saplanıyordu,baya su içtim biraz hafifledi bakalım ağrım yine su çok su içeyim doktora gerek kalmadan geçer inşallah

geçmiyooooor! 3 gündür düzenli olarak baş ağrım başlıyor uyandıktan biraz sonra. bıktım. neyse direnmeye devam. inat ettim parol almıcam.

Su tuketimine dikkat et canim.
Az iciyorsun demek ki..
vallahi de billahi de 3 litre en az. elimden şişe düşmüyor. kan hacmi yüzünden ağrım var. maalesef doğa bizi en kötü şartlarda doğum yapacakmışız gibi hazırlıyor. kan kaybı geçirirsek ölmeyelim diye bunca kan.

Hersey bir denge ...Rabbim nedensiz hicbirsey yaratmamistir... aynen oyle canim

Evet bilirim zor cok zor...amin canim dger bilecek adamdadir insaAllah ...
İnşallah canım evlendiği kişi arkadaşımdı hatta kardeş gibiydik güvendim tanıştırdım kardeşimle çok seviyor çok iyi Allah razı olsun hayırlı bir işe vesile olmuş oldum Rabbim mutlu mesut etsin

Ben daha öğrenmedim 10 gün sonra ikili test için gidicem bakalım o zaman belli olcak mı :)

Benim belli oldu cnm kizim olacak seninde gosterirse dr soyler

Devlet hastanesine gidip cinsiyet öğrenen var mi ben çarşamba veya perşembe gitmeyi düşünüyorum ikili test için de acaba orda söylerler mi :)
Cokk merak ediyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…