2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
hemen etki etti canım hem bulantılarım hem öğürmelerim kesildi . bu kadar etkili olabileceğini tahmin etmemiştim ..2 gündür akşamları içmeyi unutuyorum o yüzden dün gece yatarken biraz bulantı yaşadım ama

Bekleriz cnm napalım. Bunca yıl bebisi beklemisim şimdi de saç için bekleriz. Sen ikili testi yaptırdın mı ? Bebis in cinsiyeti belli oldu mu Ayy çok heyecanlı
evet onlar için herşeye razıyız
salı günü yaptırmıştım bugün doktorum aradı temiz çıkmış o yüzden bugüne çok güzel uyandık .
cinsiyetimiz ultrason açılır açılmaz belli oldu canım doktor büyük bir ihtimalle erkek dedi ama çok belli oluyordu bence de kesin erkek eşimin morali bozuldu gibi oldu ,bende başladım gülmeye

Maşallah çok sevindim inş bzm de testimiz iyi çıkar. Erkek mi Ayy maşallah sağlıkla gelsinler yeterki cinsiyet önemli değil ama insan merak ediyor.sizin ilk bebek mi eşiniz kız mi istiyordu. Bnm de eşim erkek istiyor tam tersi hatta o gün oglum nasıl diyor bende nerden biliyorsun belki kız dedim oda sağlıklı olsun farketmez dedi ama bilirim içinden oglan ister .

amiiin sizinde güzel haberlerinizi duyalım inşAllah.
evet canım ilk bebeğimiz Allahın izniyle .eşim kız çocuklarını çok seviyor o yüzden ilk günden beri prensesim diyor. bende onu alıştırmaya çalışıyordum öyle söyleme yeter ki sağlıklı olsun de diyorum olsun totem yapıyorum ben diyordu
sizin randevunuz ne zaman canım doktor cinsiyetle ilgili bir şey söylemedi mi ?

Bunu duyduğuma sevindim canım.Çünkü bulantı olmayınca bu sefer de sıkıntı mı var diye düşünüyorum.Bizim haftamız da aynı belki artık bulantıların kesilme zamanı da gelmiştir. Ağzımdaki acı tat da azaldı. Güzel bir his böyle rahat yemek yemek. Bu arada cinsiyeti de öğrenmişin. Hayırlı olsun. Ben kız tahmin ediyordum benimkini doğru çıkacak sanırım, dr yorum yapmadı ama erkek olunca bu haftalarda belli ediyor kendini.

Ultrason bebeğe zararlı bisey canım biliyorsundur bir sorunun yoksa sırf zevk için girmeni tavsiye etmem çünkü bu haftalar çok kritik kalp durma vs. olayları çok oluyor.

yok cnm 3 ya da 4 kez giriyoruz zaten,bu ekstra oldu cok da guzel oldu:) ilkinden alistm boyle az olmasina

ilaçtan canım içini rahat tut sen .
sağol canım darısı size olsun rabbim gönlünüze göre versin inşAllah . ben de kız hissettim sizinkini ne zaman belli olacak bakalım :)

Icinizi ferah tutun canim belki kiza doner belli olmuyo sonradan kiz cikabiliyo cok istiyosa esin gonlunuzce olsun :)

Amin ins cnm.bizimde ilk bebek tup bebek le hamile kaldım . Bende kız çocuklarını çok severim. Rabbim hayirlisini versin inş hakkımızda. Bizim çarşamba günü ayin 1 inde randevumuz ptesi ydi dr um izinde ymis çarşamba ya kaldı bnde çok merak ediyorum bebişimi inş hersey yolundadir. Bakalım 12 arti 1 olucak ozmn cinsiyet belli olur mu ki

Kızlar benimde balgam var boğazımda o da gıcık yapıyor oksurunce de midem kalkıyor. Cok dondurma soğuk su ictim ondan mi bilmiyorum. Ihlamur falan da içemiyorum alerjik astımim da var inşallah ona dönüşmez. Ne tavsiye edersiniz balgam.icin.

O bende de var ve midemi daha da çok bulandırıyor yutkundukça.bide tükürük var bende bol bol mide bulantımı artıran

benim de bi kaç gün başım çok ağrıdı o geç ti şükür de şimdi bu çıktı bulunduğum yer küçük bi ilçe doktor sıkıntısı var gitsem neyapabilir bilemiyorum
Ya sürekli doktora koşmak istemiyorum bende gün içinde bi ara ağrı giriyor sonra geçiyor 2 3 kere falan oluyor senin sürekli geçmeden mi agrıyor bol su iç içebiliyorsan su benim midemi çok bulandırıyor içtikten sonra çıkarıyorum baya az su içtiğimizden de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…