2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ben sinirli sayida ultrasona girecek biri olarak ekstra ultrason sansina erisip 1 saat sonra bebiskoyu gormeye gidecegim. ebelerden biri stajini yapiyor galiba,ekstra ultrason yapiyormus katilir misiniz dediginde direk atlamistik bakalim her sey yolundadir insallah

Ultrason bebeğe zararlı bisey canım biliyorsundur bir sorunun yoksa sırf zevk için girmeni tavsiye etmem çünkü bu haftalar çok kritik kalp durma vs. olayları çok oluyor.

İkinci bebeğim olacak inşallah, bir kızım var canım, ilk gebeliğim harikaydı ya, bunda perişanım. Aynen elma, sade makarna azıcık yoğurtlu o da mecburiyetten

Kusmak kadar iğrenç birsey yok. Dün ağladım ağladım. Öyle kötü oldum hiçbirsey yemek istemiyorum dedim. Yediklerim sanki kusturuyor diye. Kayınpederin etrafımda döndü. Muz üzüm erik şeftali ne yicen canın ne istiyor. Yazık diyor canın ne istese yapayım alayım. Allah razı olsun. Erkek olsa ben nasıl bu adamın adını koymayım :) kendi babamdan ilgili yeminle

ben 13. Haftadayım hala devam ediyor. 7. Haftadan beri kanama alanım var. Gecen hafta yok olmuştu. Bu hafta gene oluşmuş kanama alanı. Her zaman kanamam olmuyor. Arada geliyor. Siz de bir doktorunuza görünün bence. En azından içiniz rahatlar. İnşallah birşey yoktur.

Kızlar bu progestani ne zamana kadar kullanıcaz doktoruna soran oldu mu? Ben bazen unutuyorum uyurum fitil yapmadan
progestani sormadim ben ama bir de igne oluyorum onu sormuştum 2 hafta kanaman olmazsa o zaman keseriz demişti

Ne güzel insan miş kayinpederin merhametli imiş sen de kiymetini biliyosun masallah canim inşallah gecicek bulantıların 12. Hafta dediler az kaldi insallah

benimde yok. bende hiçbir belirti yok zaten. çok gıcığıma gidiyordu hatta. neyse sakinim.

Ne güzel insan miş kayinpederin merhametli imiş sen de kiymetini biliyosun masallah canim inşallah gecicek bulantıların 12. Hafta dediler az kaldi insallah
Öyle çok şükür. Rabbim her daim iyi insanlarla karşılaştırsın. İnşallah bu günlerimizde geçicek.sonunu düşününce insan mutlu oluyor

anneme sordum canım ben burda konuştuktan sonra kestirme iyi değil derler dedi iş yerinden bir kaç kişiye sormuş onlarda kestirmesin demiş..eşimde öğrenince bekle o zaman doğumdan sonra kestirirsin ne olur olmaz ama ben boyatmanı da istemiyorum dedi.
evet canım uçlarına yapılıyor . açma işlemi olduğu için en son yaptırdığım da 4 saat sonra çıkabilmiştim kuaförden
doğumdan sonra nasıl bırakıcaz biz şimdi o bebişleri
ama en iyisi onların sağlığı için mecbur beklemek

Bekleriz cnm napalım. Bunca yıl bebisi beklemisim şimdi de saç için bekleriz. Sen ikili testi yaptırdın mı ? Bebis in cinsiyeti belli oldu mu Ayy çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…