2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aranızda DEMİR hapı kullanıp sabahları bulantıdan ölen var mı yoksa Demir’den değil mi bu bulantı ölüuorım resmen
canim bulantini daha beter yapar demir ilaçları benim drun bulantin geçene kadar folik dışında birsey kullanmana gerek yok dedi hatta ben ilk gebeligimde 9 ay hic birsey kullanmadim

Aranızda DEMİR hapı kullanıp sabahları bulantıdan ölen var mı yoksa Demir’den değil mi bu bulantı ölüuorım resmen
demirden değildir bulantı canım tamam mideyi rahatsız ediyo ama o kadar değil sabah ac karnına değil de kahvaltıdan 2 saat sonra iç eczacim öyle demişti

Ya arkadaşlar ben eşime tuvalete çamaşır suyu döker misin dedim o da iyice temiz olsun diye tuz ruhu da dökmüş ben hep balkonda durdum çok maruz kalmadım ama derin nefes alırken göğsüm acıyor öksürük de geliyor arada şimdi evde değilim zaten ama bişey olmaz dimi

Yaa ne tehlikeli iş yapmış eşin, o iyi mi bari? Allah korusun ya Evi havalandırın bol bol. Kısa süre sonra geçer o göğüs acısı, ama cidden çok tehlikeli iş olmuş.

Yaa ne tehlikeli iş yapmış eşin, o iyi mi bari? Allah korusun ya Evi havalandırın bol bol. Kısa süre sonra geçer o göğüs acısı, ama cidden çok tehlikeli iş olmuş.
Kıyamam o kendi çok kötü oldu hastaneye gidelim dedim hayır dedi işe gitmek zorunda kaldı sürekli arıyorum iyiyim diyor bidaha töbe yapmam diyor yazık

Kıyamam o kendi çok kötü oldu hastaneye gidelim dedim hayır dedi işe gitmek zorunda kaldı sürekli arıyorum iyiyim diyor bidaha töbe yapmam diyor yazık

Onunla geçmiş olsun arkadaşım, kötü bi tecrübe olmuş. Bol bol oksijen alın, sende havalandırmadan kullanma.

Onunla geçmiş olsun arkadaşım, kötü bi tecrübe olmuş. Bol bol oksijen alın, sende havalandırmadan kullanma.
Sağol canım adam bilmiyor bende görmedim açtım kapıyı camı evden çıktım bende durmadım o da iş yerinde hep dışardayım diyor allatan fark ettim yoksa daha duracak sadece tuz ruhu olsa o kadar şey yapmıyor çamaşır suyunun üstüne dökünce sıkıntı oldu allah korudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…