2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
maşallah ona sana plasenta previa demişlerdi sanki yanlış mı hatırlıyorum
Plesenta aşağıda dedi evet oğlumda da aşağıda idi. Birde bende sezeryan dikisinde ilk doğumda boşluk oluşmuş tipta adi ıstmosel. Ona yapışma ihtimali varmış plesantanin yani 9 ay diken üstündeyim canm. Inşallah rahmim alınmadan sağ salim.kavusurum bebegime

canm ilk gebeliğimde beimde sezryan yerimde çok büyük sıkıntı olmuştu şimdi buraya yazıp diğer arkadaşları huylandırmayayım ama Allah ın izniyle hiçç korkma bak eşin yukarı çıkması büyük ihtimal bana doktor öyle demişti bebkle birlikte çıkabilir diye 4.ayda da çıkmıştı 2.çocuğumun bence seninde öyle olacak, peki ilk çocuğun da nezaman farkedildi bak oda benim 7 ay farkedilmedi 7.ayda öğrenmiştik

Aynen canm benim de ilk gebelikte 6.ayda belli olmuştu. Başlarda hiçbir sıkıntı yoktu şimdi en başından aşağıda dendi ama büyüdükçe yukarı çıkabiliyormuş inşallah çıkar.

Aynen canm benim de ilk gebelikte 6.ayda belli olmuştu. Başlarda hiçbir sıkıntı yoktu şimdi en başından aşağıda dendi ama büyüdükçe yukarı çıkabiliyormuş inşallah çıkar.
stres yapıp da üzme kendini Allah yardım eder inşallah bak bizzat yaşadım bende kötü bi dueum olsa 3. olmaz dı seninde birşey olmayacak.gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…