2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Bence de, ikisi bir arada gerçekten çok tehlikeli, allahım korumuş ikinizi de, onunla geçmiş olsun tekrardan.

Geçti geçti inadımdan hiçbir şey kurtulamaz şaka bir yana bir daha ağrırsa doktora sorup alırım ilacı

Tamam canım, sananda onunla geçmiş olsun :)

@Pearlaqua buralarda mısın? Bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu? Ultrason görüntüsü erkeğe benziyordu merak ettim

Bende merak ediyorum @Pearlaqua napıosun nasılsın?

Kızlar bende ultrasyon fotomu atacaktım cinsiyet icn ama boyut çok deniliyor eklenmiyor nasıl ekliyorsunuz

Ekran görüntüsü alıp yükle diyecektim ama halletmişsin bile :)

İyi aksamlar kızlar yürüyüşe başlayanlar oldu mu ben akşamları yarım saatlik yürüyüşe çıkıyorum yayladayim bazen dağ tas tirmaniyoz bazen düz yol benim performansa gore erken değil dimi kizimda da çok yürüyüş yapmıştım ama bunda subata geliyor kişin ortasında nasıl yuruyecegm bilmiyorum

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız ne var ne yok ? Ben iyiyim inşallah geri gelmezse aşermeler 10. Haftaya girdigim gun düzeldim diyebilirim tabi biliyosunuz aşermeler gidince de stres oldum insallah hepimiz icin her sey yolundadır sizde nasıl gidiyor ??

kizlar ben 13 haftamin icindeyim bunca gundur bulantim olmadi ama 2 gundur bir anda bi mide bulantisi geliyo afedersiniz tam çıkaracak gibi olurken gidiyor anlayamadim gitti

Kızlar iki tabak tavuklu pilav yedim abarttım bir anda iştahım açık diye şuan midem o kadar kötü oldu ki demek ki düzelmemişim
Bende yürüyüş yapıyorum canm birde yüzüyorum. Doktor yatma sürekli dedi. Emin ol kontrollü hareket sürekli yatmaktan daha sağlıklı ödem olucaktim yakinda

Ayy cok tehlikeli ben küçükken anneme yardim edim die bulaşık yıkamaya çalışmıştım icine hypo tuz ruhu ve evde ne bulduysam sonuç zehirlenmistim iyiki kimseye birşey olmamış erken farkedilmiş
Ay çok geçmiş olsun canım ya işte küçük büyük demiyo bu şey allahtan bişey olmadı dalgınlığıma geldi yoksa hep takip ederim tatf ederim şöyle yap böyle yap bu sefer bişey demeyince eşim kafasına göre davranmış verilmiş sadakamız varmış bu işler göz açıp kapatınca oluyor dikkat edin sizde az dayanalım falan desek gidicez allah korusun :))

Teşekkür ederim derdi sanal benim ilaç da açkarnına içersen etkisi fazla olur dedi eczacı ama dayanamıyorum bulantıya

Yine berbat bir gun geciriyorum. Tam hadi az kaldi bitecek derken daha kotu oluyorum. Aksama kadar agzima ne aldiysam kustum. Kusunca insan az da olsa rahatlar de mi? Yok kustukca daha fena oldum. Surekli bulanti, halsizlik, aclik, kusma... Mahvoldum artik. Halbuki daha cuma aksam serum taktirmistim. Dun iui gibiydim. Bugun boyle fena. Insaallah artik bitiyodur da ondan zirve yapmistir diye dua edip kendimi kandirmaya calisiyorum.

Aranızda DEMİR hapı kullanıp sabahları bulantıdan ölen var mı yoksa Demir’den değil mi bu bulantı ölüuorım resmen
Canım benim kanım sınırda olmasına rağmen doktor kan hapına başlatmadı miden iyice kötü olur dedi yani bulantın varsa brz o da artırıyor olablir

Arkadaşlar kusura bakmayın kımse de yanlış anlamasn Rabbim öncelikle bulantıları olan arkadaşlarıma yardm etsn sağlıkla atlatırlar inşlh.. Bir ricam var bulantısı olan arkadslar bulantılarını cokkk ayrıntılı anlatıyorlar sankı be ben kendi adıma okuyunca cok etkileniyorım kimse yanşl anlamasn benimde bulantım var Rabbim hepimizi bi nefeste kurtarsn ama rica ederm bulantılarınızı cokk anlatmayn şimdedien beni anlayanlara tesk edermm

Canim o kadar kötü durumdayizki inan yazacak baska birseyimiz olmuyo etkileniliyorsa tabi ben bir daha yazmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…