2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayy ozendim simdi ne güzel yuzmek ben sağliklı yaşamdan yana yim az ye cok hareket et şimdi iştahım açık ama hareket etmeye gayret ediyorum bi de aksam 6 dan sonra yemek yemiyorum

Insallah gececek canim yaa bulanti cok berbat cidden dayanamıyorsan serum taktır yine 12. Hafta diyolar hep insallah duzelir sen kaçincisin bilmiyorjm ama

Kızlar bulantı ilacı kullanan var mı aranızda. Ben cok kötüyüm. Doktoruma yazdım. Oda limon sıkıp sodaya iç dedi. Eger kötüyse ilaç önercem dedi. Serum tuzlu suyu yavas yavas vücuda vermek dedi. Yani tavsiye etmemiş.

Bize yasak dedi ilişki doktor. Benimde kasiklarim çok ağrıyor demek.plesantadanmis
sana yasak dediyse dinle doktoru bana 2.de dememişti ilk te öğrendiğimizde yasakladı hatta mecbur kalmadıkça wc ye bile kalkma demişti 1 ay sonrada doğmuştu,o kasık ağrısı onunla alakalı yorma kendini düzelene kadar

çok geçmiş olsun canm üzüldüm eşine erkekler anlamıyor işte ya

Insallah gececek canim yaa bulanti cok berbat cidden dayanamıyorsan serum taktır yine 12. Hafta diyolar hep insallah duzelir sen kaçincisin bilmiyorjm ama

10.haftadayim canim. Kizimda 14.haftada bitmisti. Ama onda kusmam yoktu. Sadece bulanti vardi. Bunda ikisi birden. Cuma serum taktirdim aksam. Cumartesi yine iyiydim. Pazar felaket . Bakalim bugun nasil gecicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…