2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
keşke yapabilesem herkeze hemen yapardım dogumdan 2 hafta once herkezi susleyıp puslemek hopp doguma hazırlık

ve valla cok zor cok guzel ısımler var ama soyleyış şeklınden dolayı zor ve has turk ısmi ariorumda aynı anda :)

ödemdir o ödem

Bende aldım arkadaşım üzülme. 3,5 kg aldım. Ne çok dimi? Millette gram yok hatta herkes zayıflıyor birde :) hayır çokta yemiyorum şeker hamur işi gluten (dün biraz abarttım dünü saymıyorum :)) fakan da yok. Baya baya sebze ile kilo alıyorum.

iyi tutuyorsun gerçekten ben olsam çoooktan gitmiştim :) gidip öğrensene :) demek ki hissettiğin cinsiyet aklımda kalmış. Zihnimde onu gerçek yapmış :)
bak öle dedin kesin erkek bu :):):) sürekli cinsiyeti ne ? telefonları alıyorum dayanamacağım yarın bi gideyim bari:)

keşke yapabilesem herkeze hemen yapardım dogumdan 2 hafta once herkezi susleyıp puslemek hopp doguma hazırlık

ay ne güzel olurdu, yapmış kadar oldun teşekkür ederiz :)

ve valla cok zor cok guzel ısımler var ama soyleyış şeklınden dolayı zor ve has turk ısmi ariorumda aynı anda :)

vakit var daha, bulucaksın inşallah :)

aynı şey bende de var sabah kalktıgımda çok sıkışmış oluyorum hemen wc gıdıyorum sonra bahsettıgın sekılde devam edıyo dıyorum sanırım çok sıkışmışım ondan oluyo:)))

canım sende emziridoum dimi hala. İyi bari yanlız değilim hahaha:)

bak öle dedin kesin erkek bu :):):) sürekli cinsiyeti ne ? telefonları alıyorum dayanamacağım yarın bi gideyim bari:)
Git git ben senin yerine heyecan yaptım. Beni de etiketle ama olur mu merak ederim şimdi çok giremiyorum buraya çünkü. Umarım gönlünden geçen neyse odur :)

1 yıl da olsa vermişsin ya daha ne olsun, ben verdim, geri aldım üstüne hamile kaldım
Canım çok şükür bayağı zayıfladım hemen arkasına hamile kaldım :) Yeni yeni alışveriş yapıyordum ki :) Eşim bayagı sevinmişti. Neyse bu sağlıkla dogsun yine veririm ozman acısını çıkartırım. Ben emzirmenin faydasını çok gördüm azcıkta dikkat ettim .

Ben varım geçen hafta hatta kemiğim agrıyordu sanki etimayriliyor hissettim bemce rahim büyüyor yined e dr a sorayim gittiğimde
Günaydın kızlar kimler kaldı şimdi cinsiyet öğrenmeyen ben en son öğrenicem sanırım hayırlısı olsun
En son ben de olabilirim ogrenmedik daha küçucüğüz
Bende öğrenmedim bu hafta gidicem acaba görür mü 9+5 olucam 10. Haftada öğrenen oldu mu
Ben de merak dayim senle aynı haftadayım bakalim bu hafta dr soyliycek mi

hemde nasıl. Bu gece aglayacaktım artık bizimkide yapışmış kafasını ittiriyorum. Gülerek tekrar geliyor. Yani bugün bıraktıracağım diye uyandım. Öğlen gelirken yine verdim.
Benimde çok acıyor. Gümuş kap aldım ama fayda etmedi. Baya baya ağlayacağım bende yakınsa gerçekten. Ne yapcam bilmiuorum ama iskence gibi oldu artık benim için emzirme olayı

kız ismi olarak Elisa hakkında fikriniz var mı anlamı olarak cennetin bir kapısı yazıyor ama
su topluyor dur vücudun tansiyonun kaç.baktırdın mı ben 27 kilo almıştım hafta 2 kilo 2 kilo şok oluyordum meğer tansiyonum çıkıyormuş ozamanda ödem çok oluyor,şimdide 1 kilo aldım bakalım sen biraz fazla almışsın canm gittiğinde bi sor bence

Kız ne kilo alması daha da zayıfladım 46 kiloyum beni gören sen çok zayıflamışsın diyor bişe yiyemeyince nolcak eridim bittim valla
Kıyamam canm ya baya zayıflamışın bulantın hafiflediyse artık başla bence yemeğe. Bir gün bir günü tutmuyor ki dün iyiyim diyom bugün bir şey yiyemiyorum ama şükür bugünleri gördük kanamaya rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…