2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım biz üstümüze düşeni yapalım önlemimizi alalım gerisi takdiri ilahi ben oğlumda herşeyi yaptım çok şükür yaptırdıklarımdan dolayı bişe olmadı olanı da duymadım

evet bendede aynı ağrı var sol tarafımda ama. bazen yürürken bi ağrı saplanıyo anlatamam
benim ilk hamileligimde 4,5 aylıkken filan olmuştu böyle sol tarafında kalçamla belinde oluodu,hatta sezlongtan kalkamiodum rahat öyle hatırlıyorum,doktora sormuştum hamilelikle alakalı değildir demişti,bence hamilelikle ilgili ama

Bayılıyorum valla o kadına ama herşeye karşı çık çık ceza almış demek

Spinal dediğin normal doğum mu devlette yapıyorlar mi öyle ben normal doğum yaptım ilkinde ama bunda korkmuyorum değilim

Ben de kizimda tatlı şeyler yiyordum hep erkek olacak demişlerdi cevreden de bende de tutmadı tatlı olayı
Aynen bende de oğlumda herkes kiz diyodu ekşi yiyom diye. Ya bütün tezler tutmuyor ben bunu anladim ve biz öğrenemeyeler olarak çatlamaya devam edicez

Spinal dediğin normal doğum mu devlette yapıyorlar mi öyle ben normal doğum yaptım ilkinde ama bunda korkmuyorum değilim
Spinal (belden uyuşturma) sezeryan doğumda yapılıyo . Normal doğumda epidural oluyo ağrı kesmesi için benim normal olmadığı için çok emin konuşamıyorum

Doğru seninde sezeryan olacaktı dimi? Evet öncesinden 1-2 gün önceden yaptırıriz artık. Fotoğraflarda görüyorum yapanları çok güzel çıkıyorlar
yurtdişinda yapiyo
elif düşünüyoruz.eskimeyen klasik isim
elif kesinlikle guzel bir isim bende cok begenilrum ve babamin anneannesinin ismiydi ama ailemizde o isim oldugu icin :/ baska isimleri dusunmem lazim

Sanırım öyle oluyor canım sagolasin inşallah değişmez ya doktor kiz deyince nasıl mutlu oldum :)
Inşallah canm değişmez seninki. Bir dahaki gittiğinde kesinleşir bence. Bana doktor kiz derse ben kimseye demem netleseye kadar. Çünkü kızlar değişebiliyormuş. Gerçi ben çoğu kişiye hamile olduğumu bile söylemedim yaz tatilinde olduğum için eylülde herkes şok

Spinal (belden uyuşturma) sezeryan doğumda yapılıyo . Normal doğumda epidural oluyo ağrı kesmesi için benim normal olmadığı için çok emin konuşamıyorum
Evet ya epidural prenses doğum deniyordu unutmusum keşke devlette yapsalar da öyle doğum yapsam ama onda da sancı çekiyor muyuz çekmiyor muyuz

Evet ya epidural prenses doğum deniyordu unutmusum keşke devlette yapsalar da öyle doğum yapsam ama onda da sancı çekiyor muyuz çekmiyor muyuz

Sanirim 5cm acilmaya kadar bekleniyor. O acilmaya kadar da cok asiri ciddi bir sanci olmuyo galiba. Ondan sonra yapiliyor. Acilma arttiysa mesela yapmiyorlar.

Oo kötü deneyım olmus size. Bnimde muhtemel sezeryan olacak belimde kist var gültekin beyde sezeryanda cok ıyı dıyolar bakalım inş geldiğinizde tanışma fırsatı buluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…