2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben spinal anestezi ile oldum sezeryan ve hep uyanıktım her şeyi gördüm sadece midem bulanmıştı bebek 5 dakkada cıktı zaten dikiş uzun sürdü o zaman sıkılmıştım biraz. Ama genel anestezi hiç sevmiyorum gene spinal isterim.

İnşallah bende öyle olurum canım çok istiyorum korkumu yenerim inşallah

Toplam ne kadar sürüyor ameliyat acaba genel anesteziden daha kısadır tabi

valla ben kıçımın üstüne oyuramıyorum 2.5yaşında hiperaktif çocuğum var ve çalışıyorum.otursam dünyanın en mutlu insanıyım:)
Aayy senin durumda zor benim de 2.5yasinda kızım var ama şükür beni hic zorlamiyor aksine ben yaparım annecim sen yorulma der kardeş taşıyorum ya

Kızlar merhaba bugün devlet hastanesine ilaç yazdırmak için gittim. Kendi dr izinde olduğu için farklı bi dr girdim muayene etti bende miyom olduğu için Crino jel kullanıyorum diye soyledim kendisine tamm dedi ilaci yazdı ekstra magnezyum da verdi. Bir de bana 10 kasımı not al dedi bebek o zaman canlanıyor dedi doğum ocak 29 ama erken gelme ihtimali yüksek dedi. 10 kasım da bebek canlanıyor derken ne demek istedi. Hastaneden geldiğimden beri bunu dusunuyorum. Hâlâ anlam veremedim. Ne demek istedi.

canım canlanmak demek kalp atması. 40 gün sonra canlanır derler ya. Aslında kalp atışını duyduğumuz zamana denk geliyor.

Ben de aldım 3 kg :) alırım ben bünyem müsait ALLAH tan sonra veriyorum da öööyle kalmadım.ama bulana bulana yiyorum ben baya hele tatlıları :))

Keşke sorsaymışsınız, şu an da canlı orada yavrumuz, başka bişi demek istedi herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…