2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hamileyken süt acır emzirilmez derler burada canım siz emzirmeye devam ediyor musunuz ?

Hamileyken süt acır emzirilmez derler burada canım siz emzirmeye devam ediyor musunuz ?

Benimde emzirilen çocukla anne karnındaki çocuk aynı cinsiyetse sıkıntı olmaz der annemler ama tamamen uydurma sanırım, doktorlar anne sütü kıymetli kesmeyin diyolarlar, gayette hamile haliyle kaç ay emziren arkadaşım var.

Hatta bi arkadaşımın 2 bebeği arası çok azdı, doğduktan sonra da ikisini emzirmeye devam etti :)

İyiymiş canım her yörenin farklı burda hiç emzirmezler hamileyken anneden çok karışan olur zaten :))

Kesinliklespinal tavsiye ederim hiçç korkma. İlk kızımda suni sancı sonrası doğum olmadı VS. Derken sezeryan oldu ve genel anestezi yapıldı tabi hiç bilmiyorum böyle şeyleri bir Uyandım kii zaten nefes alamıyorsun ölücem sandım berbat bişeydi tarifsizdi yani . 2.kızımda devlet hastanesinde Dr zaten soruyo belden istedim çook rahattı ilk ben gördüm kızımı doğum sonrası acıyı uzun bir süre hissetmiyorsun zaten ve o sürede ilaçların etkisi ağrıyı kesmiş oluyo. Kesinlikle spinal derim :)

Biraz rahatladım sayenizde inşallah doktorumda uygun görür çünkü tansiyonum düşük benim hep umarım sorun olmaz :)

Bende insülin direnci de vardı yaptırmayı düşünüyorum canım

Ilk gebeligimde yaptirmistim. Bunda da doktorum aksini onermezse yaptiririm. Gebelik sekeri cok tehlikeli cunku. Yuklenen seker de normalde tuketmedigimiz anormal bir miktar degil zaten.
Bende ilk gebeliğimde yaptırdım çok şükür bişey olmadı şimdi yine yaptırmayı düşünüyorum zaten aldığımız şekeri gün içinde alıyoruz 4-5 dilim baklava demek ya da 2-3 paket çikolata demek sanki normalde almıyoruz o şekeri Canan Karatay ı gördüm oradan aklıma geldi sizlere de sorayım dedim Canan karataya meslekten men cezası gelmiş 8 gün :)

15 ti, 8e mi düşmüş :)

Valla magazin sitesinde 8 gün gördüm :) hakkında hayırlısı ama bazı şeylere gereksiz yere karışıp tepki verdiğini düşünüyorum

Ya diğer dedikleri tartışılır belki ama gebelik şekeri gerçekten çok tehlikeli, bi tanıdığım gebelik şekeri yüzünden bebeğini kaybetti, böyle bir risk alınamaz ya.

Bebek gebelik şekeri yüzünden 1 ay önde gidiyormuş, doktoru da farketmemiş durumu. 1 ay önde giden çocuk nasıl farkedilemeyecek anlamadım. Kader kısmet diyip konuyu kapatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…