2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım yemek yiyebiliyorum ama o yüzden seruma çok gerek var mı bilemedim, kusma da yok. Zencefilli çay içiyorum bakalım, iyi gelir yazıyor her yerde. Bir sorun yoktur korkma.İlla ki geçecekler.

Canım yemek yiyebiliyorum ama o yüzden seruma çok gerek var mı bilemedim, kusma da yok. Zencefilli çay içiyorum bakalım, iyi gelir yazıyor her yerde. Bir sorun yoktur korkma.İlla ki geçecekler.
Hmm anladım canım.
Şükür yemek yiyebiliyorsun kusma da yok o zaman seni huzursuz ediyordur.
Bu yine iyi.
Bende 2-3 gündür öyleyim işte.
Diğer zamanlar sürekli kustuğum ve hiçbişi yiyemediğim için bu halimi iyi sayıyorum ben :)

günaydın kızlar..ikili tarama sonucu alan var mı?benim henüz tamamı çıkmadı ama papp-a sonucu 2993 çıktı..var mı bu şekilde yüksek değeri çıkan..canımı sıktı bu durum..

Reactions: nix
Günaydın herkese uzun zamandır yazamıyordum... umarım herkes iyidir cinsiyetler belli olmaya başlamış... benimde daha belli değil kusmetse 14 ağustosta randevum var 15. Haftada o zaman kesin söyleriz dedi dr um gerçi nifty yaptırmıştım. Onun sonucunda da söyleriz dedi.. onunda belli olmasına bir hafta var... yukarıya kız işaretlemiştim. Umarım değişmez

ben iki yaşında kestim salça sürdüm ucuna .ilşk üç gün gündüz yaklaşmadı acıyo dedim.gece üç gün ağadı birdahada ne gece ne gündüz yanaşmadı çok rahat oldu vala kesmek

günaydın kızlar..ikili tarama sonucu alan var mı?benim henüz tamamı çıkmadı ama papp-a sonucu 2993 çıktı..var mı bu şekilde yüksek değeri çıkan..canımı sıktı bu durum..
ben haftaya yaptırıcam acaba normalde kaç olması gerekiyor ki. tek başına değerlendirme canım beta hcg ve ense kalınlığıyla beraber ortalam riski söylicek dr. canını sıkma. benimde 2. hamileliğim ama herşeyi unutmuşum.

olur bence karamsar olma kızların bir erkek kardeşi olsun erkek kardeş gibisi varmı benim ik tane erkek kardeşim iyiki varlar.çok iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…