2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ense kalınlığı normal beta da 52 çıkmış..işte bi referans aralığı yok o sinir bozucu oluyo zaten..

Reactions: nix
Günaydın kizlar bulantı ve baş ağrısı ile güne başladık çok şükür bugunumuze de. Cinsiyet olayına gelirsek bizim evdeki herkes her gün rüyasında erkek bebek görüyor bende dahil. Bu ne demek oluyor acaba

Günaydın cnm bende oğlumda hep kız gördüm bundada hep erkek görüyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Ay merak duygusu çok var bu gebelikte. Ilkte olmuyor hiç. Hayırlısı olsun cnm aynen
Progestan kullanan arkadaşlar sarı renkli kokulu akıntınız var mı
benim sari renkte akinti gelmisiti direkt doktora gitim ( her birseyde gidiorum doktor benden bunalmistir eminim) ve bana merak etme normal dedi idrarda yanma yoksa sorun degilmis

Sinir krizi geçirdim yine. 2 haftada 1 mutlaka oluyor eşim yüzünden. inşallah bebeğe zarar vermemişimdir. Artık sakin ve huzurlu kalabilmek için boşanmayı dahi düşünmeye başladım.

Sinir krizi geçirdim yine. 2 haftada 1 mutlaka oluyor eşim yüzünden. inşallah bebeğe zarar vermemişimdir. Artık sakin ve huzurlu kalabilmek için boşanmayı dahi düşünmeye başladım.

ah canım, keşke eşin biraz daha anlayışlı davransa, sen dikkat edeceksin kendine, muhatap olmayıp başka odaya geç sinirleneceğin bişi olursa, sakinim de.

ah canım, keşke eşin biraz daha anlayışlı davransa, sen dikkat edeceksin kendine, muhatap olmayıp başka odaya geç sinirleneceğin bişi olursa, sakinim de.
Pesimden geliyor asla nefes aldirmiyor. Demin gitti evden. Ben hamilelikten önce sigara bagimlisiydim böyle zamanlarda 1 tane içiyorum ve daha da üzülüyorum. Artik yaşamak istemiyorum. Küfür edilir mi bir anneye? Hamileye? Kendi eşine? Ben çok yoruldum artık. Koca bir hata gibi hayat.

biraz uzaklaş o zaman o ortamdan, ailenin yanına git mesela? hem daha iyi görmüş olursun hayatını.

ee sen git, mis gibi bodrum, sana da değişiklik olur hem?
Haha... annem beni oraya çağırmadı kendi ortamı var orada. Benim ailem normal bir aile değil herkes kendi kafasına göre yaşıyor. Olsun yine de teşekkür ederim yardımcı olduğun için. En azından içimi döktüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…