2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

anladım canım, o zaman kimseye minnet etmeyeceksin, bi süre kendini herkesten uzaklaştırıp bebeğine odaklan, sen üzülürsen o da üzülür, sen güçlü bir anne olacaksın eminim

Ne aman belli oldu cinsiyeti yani kaçıncı haftada acaba bende ağustos sonu gibi ogrenirmiyim ben de rüyamda sürekli kız bebek görüyorum bir tane kızım var eşimle sanki bu da kız olacakmış gibi hissediyoruz

Ağzından bal damlıyor canım. Hayır olsun diyelim. Sağlıklı ve hayirli evlat olsunlar inşallah.

Canm valla bende ailemin yazligindayim ama evimi özledim insan bir yerden sonra sıkılıyor. Kendi aile olduktan sonra kendi ailesi ile baş başa tatil yapmak istiyor. Herkesin ortamı kendine annemizde olsa. Seni çok iyi anladim

Ne aman belli oldu cinsiyeti yani kaçıncı haftada acaba bende ağustos sonu gibi ogrenirmiyim ben de rüyamda sürekli kız bebek görüyorum bir tane kızım var eşimle sanki bu da kız olacakmış gibi hissediyoruz
Bende hep kiz hissettim cnm oyle oldu ama ruyalarimda hic kiz gormedim belki sizin erkektir bana 13 haftalikken soyledi

Benim rüyalarım hep karışık valla bi kız görüyorum bi erkek eşimde bi kız bi erkek görmüş ikizlere gebe olsam neyse dün gece yatmadan dua ettim Allah’ım bebeğim cinsiyeti neyse bana onu göster dedim yattım rüyamda kızım olacağını öğreniyordum yoksa tersi mi çıkacak ya anlamadım gitti

Canım günlerimiz seninle aynı yarın kontrolüm var bakalım bi tahminde falan bulunabilecek mi :)

Bende hep kiz hissettim cnm oyle oldu ama ruyalarimda hic kiz gormedim belki sizin erkektir bana 13 haftalikken soyledi
Erken belli olmuş bakalım bizimki söyler mi ben hem özele hem devlete gidiyorum devlete 1 hafta sonra gidicem daha sonra özele gittiğimde öğrenirim belki

Biliyormusun bu duayi kizimda bende yapmistim ve kiz cocugu görmüştüm ruyamda kizim oldu bundada yaptim ama birsey gormemistim

Sen yarın öğrenirsin canm az kaldı.. heyecan dorukta. ben cinsiyetini öğrenince kimseye soylemicem çünkü 16.haftaya kadar çok güvenmiyorum kesinligine değişen varmış. Benim ve eşimin ailesi kiz istiyor hiç kiz yokta. Ama bu bende baskı yarattı. Çünkü ben 10 tane oğlum olsa bile keşke kızım olsaydı demem o kadar çok seviyorum erkekleri. Ama kızda bir başka tabi. Allahım ne uygun gördüyse o ama tabi bunu büyüklere anlat birde

Erken belli olmuş bakalım bizimki söyler mi ben hem özele hem devlete gidiyorum devlete 1 hafta sonra gidicem daha sonra özele gittiğimde öğrenirim belki
Özele gidince dahada buyur o soyler cnm yada tahminde bulunur bana gerci devletteki dedi bak bacak arasinda birsey yok kesin kıZdır cunku bu aydan sonra pipi olusmaz dedi

Özele gidince dahada buyur o soyler cnm yada tahminde bulunur bana gerci devletteki dedi bak bacak arasinda birsey yok kesin kıZdır cunku bu aydan sonra pipi olusmaz dedi
Benim ozeldeki doktorum aynı ilkinde 16.haftada söylemişti bazıları garantici belki yine söylemez bakalım hayırlısı Allah sağlık versin ozaman onlar tahminde bulunuyor ama bazıları söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…