2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen canım nasibimizde ne varsa o olur ben erkek evladı tattığım için bide kız evladını yaşamak isterim bide onları giydirmeyi aşırı severim çok heves ediyorum kız kıyafetlerini görünce bakalım nasibimizde ne var öğreniriz yakında :)

Ahahah ya o sürpriz olayını bende düşünüyorum ama bende bu merak varken çok zor ama eşim bana yap diyor
Bugün söyledim olur dedi bir kızımız var birşey demese de erkek istiyor pembe çıkarsa balondan ne yaparsın üzülür musun diyorum sesi çıkmıyor

gecen gun biz de cok buyuk bir deprem yasadik. kotu seylere de maruz kaldim. ne diyecegim sana bilmiyorum,nasil hissettigini anliyorum. insnain cocugu varsa eli kolu baglaniyormus,hayatta hicbir sey de senden onemli degilmis(cocuk yokken tabi ki) hele de her seyi yikip hemen evlenmek... saka gibi geliyor bana 3 yildir. yasanmasi gerekmis,gormek gerekmis. eski zamanlar ah vah etsek de gelmiyor ama napalim.biz ayak uydurmak zorundayiz. benm buyuk skntim hamileligimin getirdigi seyleri hic anlamamasi. ilknde de anlamamisti su an da anlamiyor. erkegin stres olmaya hakki var ama kadinin yok. malesef... biraz rahatlamaya calis kendine zaman ver cnm

Kızlar ya ben uykuya dalamaıyorum benim gibi olup çözüm bulan var mı
Ben omega da içinde olan bir vitamin ilacı iciyorum gece uyumadan doktor verdi o bende uyku yapıyor direkt uyuyorum sabah gerçi çok uyuyamıyorum. Olmadı ayran iç canm uyumadan dusa gir bunlar uyku getirir

ben iki yaşında kestim salça sürdüm ucuna .ilşk üç gün gündüz yaklaşmadı acıyo dedim.gece üç gün ağadı birdahada ne gece ne gündüz yanaşmadı çok rahat oldu vala kesmek
ayşeciğim ben o tarz kesmek istemiyorum. Sonuçta ciddi bi bağ aramızda böyle soğutarak onu da üzmek istemem . İstiyorum ki sütün bittiğini anlasın. Bakalım şuana kadar daha vermedim . Gece emdi Arada geliyor gönderiyorum.

Evet ilk gebeliğimde bende de vardı . Hep ilerde çıkıyordu. Ama dikkat ediyordum zaten yediklerime insilün kullanmama gerek kalmadı. Bebeğim iri doğdu. Ama inşallah bunda çıkmaz . Gerçi biranda kilo aldım yine büyük ihtimal var ama .

evet benimde ilk gebeliğimdede vardı sonra geçti. şimdi 2 .gebeliğim yine tekrarladı aynı ağrı. dediğin gibi uzanırken kalkmakta zorlanıyorum ağrı saplanıyo birde sanki bi yere çarpmışım gibi ağrı yapıyor.

biraz meditasyon falan yaparak sakinleştim. bebeğimden önemli değil hiç kimse diyebildim nihayet. ama işte bu noktaya gelene kadar aklımı kaçırmadığıma şükrediyorum. allah bize sabır versin. ben çocuk doğunca böyle devam ederse katlanabileceğimden hiç emin değilim ama güvenmek zorundayım ona. çabalarsa eğer aşabiliriz bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…