2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
B

Bi daha ki gidişe artik sağlıklı olsunlar da cinsiyeti biraz daha merak etsek olur
Aynen canım yaa beklemeden başka çare yok sabredicez mecbur. Bu arada ben bebek hareketlerini henüz hissetmiyorum kızlarımd nasıldı nezaman hissetmiştim unuttum :) sizlerde durum ne doktor çok hareketli dedi ama

Gunaydin kizlar ben ikizlerimi gormeye gidiyorum dua edin guzel gecsin son zamanlarda agrilarim coktu insallah iyilerdir biz cinsiyetimizi ne zaman ogrenicezz merakdan ölicemmm
Bugün görüş günü desene bak bakalım içerde nasılmış durumlar
İyi haberlerle gel inşallah

günaydınn
sorma canım yaaa. hamileliğin ilk aylarında bulantı ve uyku halini işe giderken çekmek çok zor patron tatildeydi 1 haftadır ben arada kestiriyordum. yoksa günü bitiremiyorum. haftaya cuma izine çıkıyorum ben.5 hafta dinlenicem çok iyi gelecek. dönüşe de toparlarım inşallah

Ben de geçen hafta izindeydim canım ama dönünce daha beter oldumŞu 3 ayı doldursak sağa salim de inşallah.

Az önce eşim telefon etti rüyasında erkek bebek görmüş bana soruyor ne anlama geliyor diye tam da adamına sordu yani zaten ben kafayı sıyırmışım rüyalarla nerden bileyim ben şimdi
8 haftalik usg atarsaniz yorumlarim :) 12+ da nub teorisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…