2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen öyle cnm hem zamanda kötü inan kızımla carsiya cikiyorum anne elim terliyor diyor yinede birakmiyorum yorulunca kucagima alıyorum oyle geziyoruz zaman kötü insanlik yok bi dunya cocuk getirmek eskidendi o zaman saflik temizlik insanlikk masumluk vardi şimdi eser yok onlardan o yüzden cocuklarimizi elimizden geldiği kadar guzel yetistirelim♥

Aynen canm Allah bize de onlara da sağlık versin inşallah. Bir kursa bile yollasak 400 Lira hayatta çok pahalı dediğin gibi ortam da çok bozuk kimseye güvenemiyorum doğrusu. Allah tüm evlatlarımızı kötü insanlardan korusun inşallah.

Walla helal olsun bende çok konuştum ne dil doktuysem de garibim çok da zorlamadi ama içine atmış hasta oldu şükür atlattık simdi ben emdim büyüdüm artik kardesim emecek diyor tabi kendisi de bi buse konduruyor

Benim kizim 27 aylikti. Seninki ne kadarlikti bilmiyorum ama belki buyuk oldugu icin anlamis olabilir.

Allah hayirlisiyla guzellikle kolaylikla nasib etsin en kisa zamanda canim. Iyi haberlerini verirsin insaallah buradan bizlere.

Ya benim de bugun aklima geldi. Asiri derecede geniz akintim var. Dusundum kizimda da oyleydi. Ve bu mide bulantilarimi daha da cok artiriyor. Acaba diyorum hamilelik hormonu vs geniz akintisina sebep oluyor olabilir mi bazi hamilelerde. perikanadi da geniz akintim var diyordu. Midesi bulanan arkadaslar sizde de var mi ki bi kamuoyu yoklamasi yapalim

Evet benimde aklıma geldi hatta netten baktim tükürük bezi gebeyken daha çok çalışıyormuş. Bulantimizi kesinlikle bu artırıyor.

Ben de var ve bulantımı artırıp tetikliyor gittiğimde doktora sorup gerekirse kbb cime gidicem ve de aşırı bi tükürük var ağzımda o da bulandırıyor

aminnnm cnm ins olur,bebeklerinin rizki ve bereketi olsun ins
ayni sey bizm icin de gecerli,su an cok guzel bir is var,ins o olur da cok rahatlariz oyle boyle degil. su an bile normalin ustunde aliyoruz ama is yeri biraz pislik cikardi. esimin hakki yendi ama insallah adalet yerini bulur da bu kapi acilir bize de. sen de bize dua et cnm:) ben bebeklerin getirdigi rizka cok inanirm. oglumda da daha hamileyken esim isinde yukselmeye baslamisti. ins hayirlisi ile olur rabbim gonlumuze gore versin

22 aylıkti biz memeden ayrildigimizda, inşallah hayırlısı ile atamasi olur buradan bilgilendiririm inşallah çok istiyoruz ya kaç senedir çalışıyor bu senede idare ederiz sen ders çalış diyordm insallah emeklerinin sonucunu alır Rabbim tüm çalışıp hakedene emeginin karşılığını versin

Allahım inşallah nasıp etsin hayırlı bi şekilde benim kizima doğum yaptım iki ay sonra esimi isten çıkardılar simdi iki kapı birden açıldı iki mülakata girecek inşallah birisi olur .Allah im işinizi kolaylaştırsin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Gönlünüze gore olsun insallah herşey:)

Günaydın canlar bugün saat 2 de randevum var bakalım bizim bebiş ben durumda inşallah kanamam azalmıştır
İnşallah canım güzel haberle gel inşallah bende meraktan ölücem ama cumaya kadar beklemeye çalışıyorum zaman geçtikçe belki cinsiyeti de belli olur

Aynı şey bana da oldu canım korkma. Benim kadın doğumcu endokrine yönlendirdi. Şimdi endokrincinin verdiği bir ilaç kullanıyorum her gün. 1 ay kullanıp kontrole gidicem. Bir an önce endokrinden randevu alırsan iyi olur,

aminn, inşallah sende güzel haberler verirsin bize.

Evet benimde aklıma geldi hatta netten baktim tükürük bezi gebeyken daha çok çalışıyormuş. Bulantimizi kesinlikle bu artırıyor.

Benim de tukuruk salgim fazla cidden.

Ben de var ve bulantımı artırıp tetikliyor gittiğimde doktora sorup gerekirse kbb cime gidicem ve de aşırı bi tükürük var ağzımda o da bulandırıyor

Dogrulugu var demek ki surekli geniz akintisini acayip midemi bulandiriyor.

Günaydın canlar bugün saat 2 de randevum var bakalım bizim bebiş ben durumda inşallah kanamam azalmıştır

Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz insaallah..

canım benim doktorum 4. ayda bidaha test yapcaz dedi,bi doktor da bu labaratuvarin hatası olabilir çünkü t4 normal seviyede dedi,bende haftaya devlet hastanesinde bidaha yaptırmayı düşünüyorum,bakalım bi yanlışlık war mi,çünkü daha önceki hamileligimde normaldi tsh filan,dediğin gibi bisi warsada endokrine giderim,senin kaç cikmisticanim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…