2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Walla helal olsun bende çok konuştum ne dil doktuysem de garibim çok da zorlamadi ama içine atmış hasta oldu şükür atlattık simdi ben emdim büyüdüm artik kardesim emecek diyor tabi kendisi de bi buse konduruyor

Biz cok istedik bu farkli olsun ama nasipte yokmus takdiri ilahi bize bunu nasip etti dedigin gibi kızıma arkadas olur hayirlisi ile benim kötü iltihapli gecen sezeryanim oldu aslinda cok korkuyorum artik 3
Ye cesaret hic edemem
bende asla artık diyodum canm ama insan hayırlısıyla farklı cinsiyet i de tatmak istiyor zaman geçince düşünürsün :)Allah herkese hayırlısıyla ikisini de tattırsın inş

Cnm benimde 0.046 çıkmıştı dr normal hamileyken düşüyor demişti.son gittğimde de unuttum sormayı ama takip ettirsem iyi olcak.
şimdi cevap attı doktorum dediğin gibi düşüyormuş 4. ayda tekrar yukseliyomuş o yüzden 16. haftada tekrar bakilcakmiş

Kızlar bugün bulantı ve baş ağrısı beni mahvetti halbuki baya azaldı diyordum. Üstüne birde halsizlik vardi eşim okudu biraz yıldızım çok düşük çünkü benim biraz ıyi oldum. Ama bu balgam ve sinüzit sanirim beni mahvetti. Birde yirmilik diş çıkıyor arkadaş durdu durdu şimdi çıkmaya çalışıyor. Ilaç içmemek için çekmeye devam Allah başka dert vermesin.

Bas ağrısı hepimizde var sanırım başım patlayacak gibi ve hergun ya
Allah kolaylık versin insallah çöl geçmiş olsun

Bende 1 saat once geldim sayilir doktordan 2li test yaptirmadim ense olcumu vs vs normal cikti burun olusmus kemigi olusmus deei..51 erkek 49 kiz dedi :))) bu nasıl sizce
Devlet hastanesi miydi gittiğin o nasıl bir tahmin ya öyle tahmin biz de yapardik erkek olsa yüzde 51 demezdi gösterirdi bence kız seninki

Bas ağrısı hepimizde var sanırım başım patlayacak gibi ve hergun ya
Allah kolaylık versin insallah çöl geçmiş olsun
Bende yoktu canm baş agrisi bugün başladı cidden bu sıcakta zor sana da geçmiş olsun canm ne zaman geçer acaba biz ne zaman normal hamile olucaz acaba

Güzel haberlerini bekliyoruz canm insallah Allah gönlüne göre versin .

bende asla artık diyodum canm ama insan hayırlısıyla farklı cinsiyet i de tatmak istiyor zaman geçince düşünürsün :)Allah herkese hayırlısıyla ikisini de tattırsın inş
Yine e buyuk konusmuyayim ama kaza filan olmadigi surece kendi istegimizle artik son insallah artik cocuklarimizi buyutme derdine girecez guzel yerlere getirmek gormek nasip olsun insallah hepimize

Yine e buyuk konusmuyayim ama kaza filan olmadigi surece kendi istegimizle artik son insallah artik cocuklarimizi buyutme derdine girecez guzel yerlere getirmek gormek nasip olsun insallah hepimize
Aynen canm bende öyle düşünüyorum hem cins olmaları da iyi iki kardeşin ilerde anlaşması için. Biz kendimiz için çocuk yapmamalıyız aslında düşünürsek ilerde biz olmadigimizda anlaşsınlar ıyi geçinsinler birbirlerine yoldaş olsunlar inşallah. Bazı kişilerde duyuyorum iki kardeşler abimle kusuz diyor çok üzülüyorum bir anne ne zorluklarla doğuruyor kardeşi olsun diye ama onla bir ömür kus kalıyorlar. Bende iki de kalıp ikisini en iyi şekilde yetiştirmek isterim tabi Allah ömür verirse izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…