2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gunaydin subat anneleri regl tarihime gore 5 mart cikarken dogumum bebegimin boyuna gore 1 mart cikti subat sonuna gelebilirmis bende artik burayida takipliyorum herkese hayirli saglikli hamilelikler dogumlar diliyorum insallah
Hoşgeldın canım aramıza sağlıkla kucağına alırsın inş

günaydın kızlarr. bu aralar sol kasığımda ağrı oluyor. bir yerin morarır da elleyince acır ya dokunduğum anda acıyor. doktor progestan verdi ama hala ağrı devam ediyor. anlamadım sebebini. bir de sırtım sivilce doldu ya. sizde de oldu mu?

agrılar bende de var bende progestan kulanıorum doktora sordugumda dormal demişti

Selam kizlar bir sorun olucaktıı

Placenta on duvar yerleşimlidir yazior ikili test sonucunda doktorla gorustugumde bana hersey normal demisti ve knterneten baktigimda dusuk riski yazior bilgisi olan yazabilirmi ? yani daha once bu durumu yasayan ? birde

intruterin tekil gebelik mevcuttur yazmis

doktor kotu birsey olmadigini soyledi ama interneten bunlari baktigimda baska seyler yazior

bana da küçük bir kanama alanın var dedi ama kanama alanını gösterirken sağ taraftaydı. çok büyük bir tehlike yok dedi. ama hala ağrılar devam edince tedirgin oluyorum
canim bendede 5-6 haftalikken kanama alanim var diye vermisti agrilarim (10-11 haftalikken olmaya basladi zaten ) kan artik yok ama hala kulaniorum :) kanamal olmadigi surece korkma hersey iyi olur :)

Ortada bir şey var gibi geldi o yüzden :))) ben de kendiminkini erkek hissediyorum ama çok var daha cinsiyet için :))
Evet canm erkek bencede eşim de diyor sen çok güzellestin erkek kesin diyor başlarda sivilce falan çıkıyordu bulantidan başka boyutta geziyordum.simdi bende aynaya bakınca erkek diyorum. Oğlumda da öyle olmuştum bu teori doğru mu acaba. Kız annenin güzelliğini alır. Erkek anneye güzellik katar teorisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…