2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Benim yüzümde yani alnım çenem sivilce dolu. Ağrın şiddetlenirse doktoruna tekrar sor canım ama kanama yoksa endişe etme bence

İnterneti boşver canım doktorun ne diyosa odur içini ferah tut

Bence doğru değil canım çünkü kızlarımda hiiç çirkinleşmedim bir tane bile leke olmadı bende. Ama şimdi yüzüm sivilce doldu

Canım internette hep en kötü senaryolar var, hiç bakma sen. ayrıca intrauterin tekil gebelik demek uterus içerisinde tek bebek var demek, yani iyi bişi, yeri yurdu doğru ve çoğul olmadığı kesin

Evet size yorum yazdim ne zaman ogrenicem yazmissiniz arkadaslar 17 haftadami ikiz oldugunu ogrenduniz demisler ikiz olunca gec ogrendik cinsiyetlerini :) tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin .. amin
2 3 haftaya ogreneriz insallah dedi doktorum tabi gosterirseler canim saol yorumladigin icin

Evet öyle derler hep. Benim de cildim güzelleşti biraz :)) hayırlısı bakalım. İlk bebişim zaten farketmez ama isterim oğluşum olsun abilik yapsın :)

Canım internette hep en kötü senaryolar var, hiç bakma sen. ayrıca intrauterin tekil gebelik demek uterus içerisinde tek bebek var demek, yani iyi bişi, yeri yurdu doğru ve çoğul olmadığı kesin
cok tesekkur ederim cevap ladiniz icin hepinize ya ben de bi sorun var sanirim herseyin kotusunu dusunuorum kafamda kuruyorum ama baskasina tavsiye vermeye gelince tam tersi iyi dusunuorum ama ayni metodu kendime uyguliyamiyorum

cinsiyeti bilmem ama bu ne güzel bi görüntüdür, maşallah süphanallah
Ahh canim.hic sorma bide dün hareketlenmeye baslamislar koptum koptum kendimden gectim ikizlerimin biri buyuk digeri kucuk minnacik ayaklari kollari var Rabbim sen ne guzel seyler yaratiyorsun binlerce kez sukurler olsun bunlari gormek bile mucizee tedavi sonucuyla gorduk bunlari Allahm isteyen herkese nasip etsin

cok tesekkur ederim cevap ladiniz icin hepinize ya ben de bi sorun var sanirim herseyin kotusunu dusunuorum kafamda kuruyorum ama baskasina tavsiye vermeye gelince tam tersi iyi dusunuorum ama ayni metodu kendime uyguliyamiyorum

ya oluyo o tedirginlik, yapacak bişi yok, ufacık bi kaşıntıya baksan kanser çıkıyosun nette

ayy allah bagislasin size insallah ikisinide kucagina almayi nasip eder ne guzel bebegini en iyi arkadasiyla digurucaksin insallah

ya maşallah, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

içimden geçeni söylüyorum; biri kız biri erkek, kız olan küçük, malum kızlar minyon olur

sanırım çift yumurta ikizi değil mi? farklı cinsiyet olma olasılığı yüksek oluyor o durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…