2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Nası bi ağrı canım ? Çok rahatsız ediciyse ara doktorunu inş herşey yolundadır
adet sancısı falan değil. Ama değişik yani ilk defa oldu. Canım devlete gidiyorum şimdi gitsem akşama çıkarım herhalde. Özellere baktım yakınımda hepsi dolu . alt tarafı bi bakacaklar yani. Bilmiyorum . Zatn işteyim şuanda .

Aksama acil e gidersin canım beklemezsin orda devlete girsen cikamazsin zaten

Amin insallah canim tup bebek oldugu icin 1000 de 1 erkek olma olasigi var o yuzden o sansin benden olacagini zannetmiyorum icimde ikiside kiz geciyor canim tabiki Allahm bilir saglikli olsunlarda gerisi onemli deil ☺

Erken dedi ya ama ayrıntılı ultrason iyi çıktı kan almadılar ama

ya bende erkek dedi anladım niye üzülüyor bu kız dedim hatta bi daha ki kontrol ne zaman?

Amin insallah canim tup bebek oldugu icin 1000 de 1 erkek olma olasigi var o yuzden o sansin benden olacagini zannetmiyorum icimde ikiside kiz geciyor canim tabiki Allahm bilir saglikli olsunlarda gerisi onemli deil ☺

aa neden öyle? doktorunuz mu dedi onu? tüp bebekle ikiz erkek ya da erkek bebek sahibi olan bir sürü tanıdığım var, ayrıca hak geçmesin diye sanki eşit embriyo oluyo diye biliyorum ben.

bi cinsiyetine baksak olmaz mı diye küçücük çıtlat doktoruna sen yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…