- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #10.821
Erkekler anneye çok düşkün oluyor canm resmen aşk yaşıyoruz. Bazen eşim kıskanç bir ifade ile bakıyor bizeEvet öyle derler hep. Benim de cildim güzelleşti biraz :)) hayırlısı bakalım. İlk bebişim zaten farketmez ama isterim oğluşum olsun abilik yapsın :)
Tabiki denerim şansımı :)bi cinsiyetine baksak olmaz mı diye küçücük çıtlat doktoruna sen yine de
Demek ki bu tez de çürüdü. Senin cinsiyet belli mi canm ?Bence doğru değil canım çünkü kızlarımda hiiç çirkinleşmedim bir tane bile leke olmadı bende. Ama şimdi yüzüm sivilce doldu
Bende kızdan umudu kestim canm erkek isim araştırmasına başladık. Kısmet ya 3. Çocuğu yapar mısın erkek olursa ikinci.Kızlar yatıyordum karnımın sağ tarafı gerildi sertleşti sanırım benim bebek erkek ya oğlumda da böyleydim kızdan umudumu kestim artık
Ya canım inan bak direk kızı silmiştim bende kafamda eşimin ailesinde hiç kiz torun yok halada inanamıyorum düşün benden önce bir bayan girdi erkek dedi direk doktor şimdi.bir erkekte benden geliyor dedim ama Allah büyük kesme umudunu bence her gebelik farklı da olabiliyor aynıda kiz bebek isteyenler ali imran suresi 36.ayeti erkek bebek isteyenler 38.ayeti okusun diyorlar hep 36.ayeti okudum okumaya da devam ediyorum gerisi Allaha kalmış sağlıklı hayırlı evlat versin yeter kiKızlar yatıyordum karnımın sağ tarafı gerildi sertleşti sanırım benim bebek erkek ya oğlumda da böyleydim kızdan umudumu kestim artık
Maşallah valla canım benim herkes biliyor ama kiz olduğunu söylemedim hastaneye gitmeden bir gün önce bir teyze yanima geldi acile gitmiştik oğlum için teyze dedi ki kizim birşey sorabilir miyim hamile misin dedi evet dedim kiz mı dedi belli değil dedim kızın olacak o zaman dedi 1gun sonra da doktor kiz deyince şaşırdım açıkçası ya o teyze nerden bildi anladı hala şaşkınım
Kızlar benim bulantım simdi başladı dayanamıyorum ya onzyd basladık 6 kilo İnsan bi haftada verir mi ya
Evet canm erkek bencede eşim de diyor sen çok güzellestin erkek kesin diyor başlarda sivilce falan çıkıyordu bulantidan başka boyutta geziyordum.simdi bende aynaya bakınca erkek diyorum. Oğlumda da öyle olmuştum bu teori doğru mu acaba. Kız annenin güzelliğini alır. Erkek anneye güzellik katar teorisi
Erkekler anneye çok düşkün oluyor canm resmen aşk yaşıyoruz. Bazen eşim kıskanç bir ifade ile bakıyor bizekiz olsun istiyorum o da aynı duyguyu yaşasın kıskanmasın artık bizi diye
aynen canım benimde kızımda yüzüm hiç değişmedi.ayrıca karnım sipsivriydi dr kız demesine rağmen tüm kocakarılar senin erkek diyordu. ama bu sefer sivilce çıkıyor sürekli resmen çirkinleştim. ama cinsiyeti belli değil henüz.Bence doğru değil canım çünkü kızlarımda hiiç çirkinleşmedim bir tane bile leke olmadı bende. Ama şimdi yüzüm sivilce doldu
aynen canım benimde kızımda yüzüm hiç değişmedi.ayrıca karnım sipsivriydi dr kız demesine rağmen tüm kocakarılar senin erkek diyordu. ama bu sefer sivilce çıkıyor sürekli resmen çirkinleştim. ama cinsiyeti belli değil henüz.
Kız olur ve gene bana düşkün olursa eşim gerçekten bu sefer fesatliktan çatlarAy ne degisik tuylerim urperdi :)
Canim cok vermissin. Kac kiloydun ki?
Ben onceki hamileligimde cok guzellesmistim. Kizim oldu. Simdi de kendimi cok cirkin hissediyorum. Bakalim cinsiyet ne cikacak.
Benim kizim da bana o kadar duskun ki, 3.5 yasina girdi babasi hala bir umut bekliyor, bana duskunlesecek artik diye. Hatta artik isyan ediyor, hani kiz cocuklari babaya duskun olurdu, ne zaman bana dusecek bu cocuk diye :)
Tedavimi oldugum merkezde 960 tane tup bebekden 10 tane erkek bebek var o sansin benden olacagini zannetmiyorum dedigim gibi Allah bilir cinsiyet onemli deil saglikli olsunlar yeter ve etrafimda o kadar tup bebek varki cogu kiz ☺ normal tek embriyo konuluyor yas ve tedavi sureci ama ben kendim istedim iki embriyo koyulmasini benim 7 tane 5 gune gelen embriyolarim vardi hepside ayni kalite en iyi kalitedeydiya bende erkek dedi anladım niye üzülüyor bu kız dedim hattabi daha ki kontrol ne zaman?
aa neden öyle? doktorunuz mu dedi onu? tüp bebekle ikiz erkek ya da erkek bebek sahibi olan bir sürü tanıdığım var, ayrıca hak geçmesin diye sanki eşit embriyo oluyo diye biliyorum ben.
Nasip bakalim canim ogrenince ne cikcak ☺Bi kız bi oğlan bence :)
Tedavimi oldugum merkezde 960 tane tup bebekden 10 tane erkek bebek var o sansin benden olacagini zannetmiyorum dedigim gibi Allah bilir cinsiyet onemli deil saglikli olsunlar yeter ve etrafimda o kadar tup bebek varki cogu kiz ☺ normal tek embriyo konuluyor yas ve tedavi sureci ama ben kendim istedim iki embriyo koyulmasini benim 7 tane 5 gune gelen embriyolarim vardi hepside ayni kalite en iyi kalitedeydi
Yaşım daha genç 3. çocuğu düşünüyorum ama tabi daha zamanı var :)Bende kızdan umudu kestim canm erkek isim araştırmasına başladık. Kısmet ya 3. Çocuğu yapar mısın erkek olursa ikinci.
Biri kiz biri erkek erkek sekil almis kiz almamis oyle derler eskiler netlik 12 da nub teorisi daha iyi
Bende etrafında hep.tup bebek erkek duyuyorum. Bence biri kiz biri erkek benimde öyle içime doğdu. Başka çocuğun var mi cinsiyeti neTedavimi oldugum merkezde 960 tane tup bebekden 10 tane erkek bebek var o sansin benden olacagini zannetmiyorum dedigim gibi Allah bilir cinsiyet onemli deil saglikli olsunlar yeter ve etrafimda o kadar tup bebek varki cogu kiz ☺ normal tek embriyo konuluyor yas ve tedavi sureci ama ben kendim istedim iki embriyo koyulmasini benim 7 tane 5 gune gelen embriyolarim vardi hepside ayni kalite en iyi kalitedeydi
Rabbim ne verirse kabulüm canım sağlıklı olsun yeterkiYa canım inan bak direk kızı silmiştim bende kafamda eşimin ailesinde hiç kiz torun yok halada inanamıyorum düşün benden önce bir bayan girdi erkek dedi direk doktor şimdi.bir erkekte benden geliyor dedim ama Allah büyük kesme umudunu bence her gebelik farklı da olabiliyor aynıda kiz bebek isteyenler ali imran suresi 36.ayeti erkek bebek isteyenler 38.ayeti okusun diyorlar hep 36.ayeti okudum okumaya da devam ediyorum gerisi Allaha kalmış sağlıklı hayırlı evlat versin yeter ki
Aynen ole canim ama.gonul ister bi erkek bi kiz olsun bi daha yaparmiyim bilmiyorum ☺ Allahim hayirlisini nasip etsin ilk heyecanlari yasayalim gorelim bakalim daha neler gorcem ☺ilk defa duydum bunu, hiç belli olmaz, sağlıklı olsunlar da zaten, cinsiyet işin heyecanı.
Benim.iki oglum var 3 kiz olsun dedik rabbim ikiz kiz nasip etti :)Yaşım daha genç 3. çocuğu düşünüyorum ama tabi daha zamanı var :)
Hayirlisi Bakalim 2 3 haftaya ogreniriz ☺Biri kiz biri erkek erkek sekil almis kiz almamis oyle derler eskiler netlik 12 da nub teorisi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?