2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet öyle derler hep. Benim de cildim güzelleşti biraz :)) hayırlısı bakalım. İlk bebişim zaten farketmez ama isterim oğluşum olsun abilik yapsın :)
Erkekler anneye çok düşkün oluyor canm resmen aşk yaşıyoruz. Bazen eşim kıskanç bir ifade ile bakıyor bize kiz olsun istiyorum o da aynı duyguyu yaşasın kıskanmasın artık bizi diye

Kızlar yatıyordum karnımın sağ tarafı gerildi sertleşti sanırım benim bebek erkek ya oğlumda da böyleydim kızdan umudumu kestim artık
Bende kızdan umudu kestim canm erkek isim araştırmasına başladık. Kısmet ya 3. Çocuğu yapar mısın erkek olursa ikinci.

Kızlar yatıyordum karnımın sağ tarafı gerildi sertleşti sanırım benim bebek erkek ya oğlumda da böyleydim kızdan umudumu kestim artık
Ya canım inan bak direk kızı silmiştim bende kafamda eşimin ailesinde hiç kiz torun yok halada inanamıyorum düşün benden önce bir bayan girdi erkek dedi direk doktor şimdi.bir erkekte benden geliyor dedim ama Allah büyük kesme umudunu bence her gebelik farklı da olabiliyor aynıda kiz bebek isteyenler ali imran suresi 36.ayeti erkek bebek isteyenler 38.ayeti okusun diyorlar hep 36.ayeti okudum okumaya da devam ediyorum gerisi Allaha kalmış sağlıklı hayırlı evlat versin yeter ki

Ay ne degisik tuylerim urperdi :)

Kızlar benim bulantım simdi başladı dayanamıyorum ya onzyd basladık 6 kilo İnsan bi haftada verir mi ya

Canim cok vermissin. Kac kiloydun ki?

Ben onceki hamileligimde cok guzellesmistim. Kizim oldu. Simdi de kendimi cok cirkin hissediyorum. Bakalim cinsiyet ne cikacak.

Erkekler anneye çok düşkün oluyor canm resmen aşk yaşıyoruz. Bazen eşim kıskanç bir ifade ile bakıyor bize kiz olsun istiyorum o da aynı duyguyu yaşasın kıskanmasın artık bizi diye

Benim kizim da bana o kadar duskun ki, 3.5 yasina girdi babasi hala bir umut bekliyor, bana duskunlesecek artik diye. Hatta artik isyan ediyor, hani kiz cocuklari babaya duskun olurdu, ne zaman bana dusecek bu cocuk diye :)

Bence doğru değil canım çünkü kızlarımda hiiç çirkinleşmedim bir tane bile leke olmadı bende. Ama şimdi yüzüm sivilce doldu
aynen canım benimde kızımda yüzüm hiç değişmedi.ayrıca karnım sipsivriydi dr kız demesine rağmen tüm kocakarılar senin erkek diyordu. ama bu sefer sivilce çıkıyor sürekli resmen çirkinleştim. ama cinsiyeti belli değil henüz.

bende aynı durumdaydım, kız dediğim halde inanmazlardı.

çirkinleştim mi bilmem ama kendimi çok çirkin hissediyorum

Kız olur ve gene bana düşkün olursa eşim gerçekten bu sefer fesatliktan çatlar bu teoride mi çürüdü yani bu sayfada tüm teoriler çürüyor. Sen ne hissediyon şimdiki bebeğin cinsiyetini

Tedavimi oldugum merkezde 960 tane tup bebekden 10 tane erkek bebek var o sansin benden olacagini zannetmiyorum dedigim gibi Allah bilir cinsiyet onemli deil saglikli olsunlar yeter ve etrafimda o kadar tup bebek varki cogu kiz ☺ normal tek embriyo konuluyor yas ve tedavi sureci ama ben kendim istedim iki embriyo koyulmasini benim 7 tane 5 gune gelen embriyolarim vardi hepside ayni kalite en iyi kalitedeydi

ilk defa duydum bunu, hiç belli olmaz, sağlıklı olsunlar da zaten, cinsiyet işin heyecanı.

Bende etrafında hep.tup bebek erkek duyuyorum. Bence biri kiz biri erkek benimde öyle içime doğdu. Başka çocuğun var mi cinsiyeti ne

Rabbim ne verirse kabulüm canım sağlıklı olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…