2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende etrafında hep.tup bebek erkek duyuyorum. Bence biri kiz biri erkek benimde öyle içime doğdu. Başka çocuğun var mi cinsiyeti ne
Bilmiyorum o zamanlar kizlar cunku bu yola gorumcemle birlikte ciktik suan onun kizi olacak :) ve daha da bir suru kizlar var :) cinsiyet o kdr onemli deil saglik onemli ☺ ilk tup bebegim ilk gebeligim U Umutherzaman

Bilmiyorum o zamanlar kizlar cunku bu yola gorumcemle birlikte ciktik suan onun kizi olacak :) ve daha da bir suru kizlar var :) cinsiyet o kdr onemli deil saglik onemli ☺ ilk tup bebegim ilk gebeligim U Umutherzaman
Aynen canm Sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah. Birbirlerine yoldaş olsunlar.

Senin ikiz mi ikisi de Kız mi? Allah bağışlasın. Doğal yolla mi ikiz? Bir anda 4 çocuk olucak ne güzel
Dogal ikiz cnm 4 cocugum oldu ikizlerim profilde 21 ayliklar simdi rabbim cumlemize saglikla buyutmeyi nasip etsin inallah

Dogal ikiz cnm 4 cocugum oldu ikizlerim profilde 21 ayliklar simdi rabbim cumlemize saglikla buyutmeyi nasip etsin inallah
Canm o zaman sen şubat annesi değilsin ben seni şubat annesi sanıyordum bir an dedim 5.bebiş mi geliyor. Amin canm insallah sağlıklı hayırlı ömürleri olsun tüm kuzucuklarimizin

Canm o zaman sen şubat annesi değilsin ben seni şubat annesi sanıyordum bir an dedim 5.bebiş mi geliyor. Amin canm insallah sağlıklı hayırlı ömürleri olsun tüm kuzucuklarimizin
5 mi rabbim olmayana versin. 4 cocuga yetisemiyorum :)

Kız olur ve gene bana düşkün olursa eşim gerçekten bu sefer fesatliktan çatlar bu teoride mi çürüdü yani bu sayfada tüm teoriler çürüyor. Sen ne hissediyon şimdiki bebeğin cinsiyetini

Ilk gebeligimde kiz cok istiyordum ve kiz hissediyordum. Oyle de oldu cok sukur. Bunda ilk hamilelik dusundugumde kizim olsa yine diye istiyordum, erkek bebek niyeyse istemiyordum. Simdi de kiz olursa kizima arkadas olur, erkek olursa da onu da tatmis olurum diye dusunuyorum. Ama icimde en ufak bir hissiyat yok. Cevremdekiler de erkek oldugunu dusunuyolar.

Aynı duyguları yaşıyoruz canm bende oğlum için erkek olsa ıyi olur diyorum o da çok erkek istiyor eşim de Kız istiyor belli etmese de içten içe. Ben notr sağlıklı olsun da inşallah. Tek merak var iste. Öğrendikten sonra neyi merak edicem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…