2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Foto paylastim acik ortada ogrenin iste hanimlar :)
Canm aşağı kısım aynı aslında yukarı kısımda değişiyor biri paralel biri dik. Benimkinin ayağı var orda ben o yüzden göremedim. Birde beninkinin parmaklari bile belli idi 9.haftada ondan da erkek diyorum. Erkek daha erken belli olurmus.birde nub teorisi 9.haftada belli olur mu? 12.haftada nub diyorlar

1
Olmaz cnm 12 de belli olur

Varmi usg 7+ bakim yada yeni usg

Herkese merhaba.benimde adet tarih 9 mayıs.henüz cinsiyet bilmiyorum.adanada yaşıyorum 7 yaşında bir kızım var.2011 haziran annelerindeydim.zaman nasık geçiyor:) herkese hayırlı hamilelikler inşallah
Hayırlı olsun cnm yeni bebeğin benim de oğlum 6.5 yaşında.cok kardeş istiyor. Seninki de öyledir eminim arayı çok açtık şimdi hamilelik bile farklı geliyor sanki hiç yaşamamışız gibi

Hayırlı olsun cnm yeni bebeğin benim de oğlum 6.5 yaşında.cok kardeş istiyor. Seninki de öyledir eminim arayı çok açtık şimdi hamilelik bile farklı geliyor sanki hiç yaşamamışız gibi

aynen cnm hemde nasıl 1 senedir artık kardeş demekten.çalışıyor olunca arayı açmak zorunda kaldık

aynen cnm hemde nasıl 1 senedir artık kardeş demekten.çalışıyor olunca arayı açmak zorunda kaldık
Aynen canm çalışmak zor çocuk bakımi için. Ben gerçi bir düşük yaşadım arada. Hayırlısı ile sağ salim kucagimiza alalim da kardeş duygusunu tatsin kuzucuklar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…