- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #11.161
Ya bizim sorunumuz çişi söylüyor yapıyor kakayı da söylüyor ama yapamıyor korkuyor tutuyorAmaan o iş çok meşakkatli, allah yardımcın olsun şulecim, sabrının sınırlarını zorla, halıları kaldır, 3-5 kazaya şimdiden kendini hazırla, 4-5 gün baya uğraşırsın ama hallolur inşallah.
Aynı şeyleri bende yaptım canım özellikle korkmasın diye fisher price in eğitici tuvaletini aldım müzikli çişini söylüyor yapıyor kakayı da söylüyor ama yapmaya korkuyor tutuyor devamlı konuşup anlatıyorum hatta her zaman benimle klozete gider benimle beraber yapar ama kaka yapmaya korkuyor çocuğumCanım benim kızım 1.5 yasında bıraktık bezi klozete çocuk kapağı aldık duvarları babie resimleri yapistirdik ilgisini ceksin orası die ve yanina defter kalem koydum karalama yapmayı pek sever kendileri orada zaman gecirsin die bi kaç sefer de aaa benim çiş im geldi diyip gittim yanından yarim saat bir saat aralıklarla banyoya götürdüm yapsın die bir iki derken alıştı geceyi de ayni anda bıraktık yatmadan lavobaya götürüyordm ama çok şükür gece kalkmaz pek
kac aylik oglus benikiler 21 aylik ikiz olunca korkuyorumKızlar benim tuvalet eğitimiyle ilgili büyük bir sorunum var yardımınıza ihtiyacım var kimler nasıl atlattı bu süreci
Bedavaymıs bana doktor 5 bin TL dediBen özele gidiyorum canım normal doğum 1000 tl sezaryen 1200 tl :)
Bende İzmir özele gidiyorum benim doktor hepsi bir arada 5 bini bulur dedi. Doğum fotoğrafçısı içinde dediözele gidiyorum canım izmirde devlet hastaneleri aşırı ilgisiz doktora 4000 hastaneye 3000 civarı olur malum bizim doğumlar 2019 olucak yeni yıl fiyatlarını tahmin edemiyorum eldeki tek birikmiş para doğum masraflarına gidicek diğer konuları nasıl yapıcaz bilmiyorum
3.5 yaşında canım anan yaşına göre minyon bi çocuk tıpkı annesi gibikac aylik oglus benikiler 21 aylik ikiz olunca korkuyorum
Oh ohhh maşallah :) yaşadığın şehire göre değişiyor bence bazı yerler gerçekten çok pahalı tabi durumumuz nereye yetiyorsa orayı tercih ediyoruz sağlıkla kucağımıza alalım da başka bişe istemiyorum vallaBedavaymıs bana doktor 5 bin TL dedi
Hayırlı olsun bebeğin canm en iyisini yapmisin fetal dna sonucu ile için daha rahat eder. Kaç haftalıkken öğrendin canm kızın olacağını. Bende salı öğrencem inşallah sağlığını ve cinsiyetini çok merak ediyorum. Benimde bir oğlum varMerhaba anne adayları. Ben de şubatta ikinci çocuğumu dünyaya getireceğim inşallah. Bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah.size bir sorum olacak ben yaklaşık 10 gün önce ikili tarama testini yaptırdım 1:875 çıktı.doktorum da 1:1000 sen düşük değerlerde amniyosentez ya da serbest fetal DNA adı verilen yurtdışında yapılan bir test önerdiğini söyledi. ben de kabul ettim dün kan verdim 10 iş günü içinde belli olacak. İnşallah bi sorun çıkmaz.
Bedavaymıs bana doktor 5 bin TL dedi
kızlar ben sâçimi kestirdim dayanamadım 7ay boyuncada dayanamazdım sicaklardan,çokta memnunum suan.cok rahatladim
Aynı şeyleri bende yaptım canım özellikle korkmasın diye fisher price in eğitici tuvaletini aldım müzikli çişini söylüyor yapıyor kakayı da söylüyor ama yapmaya korkuyor tutuyor devamlı konuşup anlatıyorum hatta her zaman benimle klozete gider benimle beraber yapar ama kaka yapmaya korkuyor çocuğum
Kızlar ben bu akşam sarımsaklı bi Maraş yemeği yicem çok canım çekiyor ama sarımsak midemi yakıyor az yesem de midem yanarsa ne iyi gelir ballı su iyi gelir mi?
Hangi hastaneyi düşünüyorsunuz doğum için ben de izmirdeyimBende İzmir özele gidiyorum benim doktor hepsi bir arada 5 bini bulur dedi. Doğum fotoğrafçısı içinde dedi
Ben de kestirdim valla, ohhh ne rahatladim :)
Cabim benim kizim da oyleydi. Kaka olayinda cok dikkat etmek gerekiyor, ileriki yaslarda karakterine bile etki ediyor. Ben korkusunu yenene kadar beze yapmasina musade ettim. Hatta kendim teklif ettim. Kakam geldi deyince once tuvaleti teklif ettim istemediginde bez takmamis ister misin diye sordum. Bir sure beze yapti kakasini. Ama her defasinda tuvaleti de cazip kilicak sekilde teklifte bulunmayi ihmal etmedim. Sonra bir anda artik bez takma tuvalete yapicam ben diye kendisi soyledi :)
Tahin cok iyi geliyor. Bir de soguga yakin ilik sut.
Ben de kestirdim valla, ohhh ne rahatladim :)
Bende korkumdan bezi geri bağladım baktım yapamıyor canı acıyor beze yapabilirsin anneciğim dedim beze bile hemen yapmadı gece yaptı sonra baktım hazır değil ara verdim sonra zaten bayramdı düğündü benim hamileliğim düşük riskim derken baya zaman geçti şimdi kakası geldi mi banyoya klozetinin oraya gidiyor bezini gizlice çıkarıyor orda bunu artık oyun haline getirdi sırf banyo yapmak için şimdi şu kaka sorunuyla ilgili bir sürü şey okuyup kendimi hazırlamaya çalışıyorum bu sefer inşallah olur yarın başlicam bakalım kış gelmeden halletmem lazım söylüyor gidiyor ama yapmaya korkuyor inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamayız çünkü o yapamayıp kıvrandıkca benim içim acıyor valla
Bende cuma günü hem ikili test hem de cinsiyet için gidicem canım vakit gerçekten geçmek bilmiyor inşallah kızlarımızı görürüz :)Kızlar salı hem ikili test hem cinsiyet için gidecem zaman hiç geçmiyor çok heyecanliyim. Sizde durumlar nasıl?
Ay canm insalah ya sağlıklı haberleri de alırız. Zaman geçmek bilmiyor öğrendikten sonra baya rahatlicam şaka maka 3 ay olduk o bile mucize gibi benim için. Çok şükür bin şükürBende cuma günü hem ikili test hem de cinsiyet için gidicem canım vakit gerçekten geçmek bilmiyor inşallah kızlarımızı görürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?