2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynı şeyleri bende yaptım canım özellikle korkmasın diye fisher price in eğitici tuvaletini aldım müzikli çişini söylüyor yapıyor kakayı da söylüyor ama yapmaya korkuyor tutuyor devamlı konuşup anlatıyorum hatta her zaman benimle klozete gider benimle beraber yapar ama kaka yapmaya korkuyor çocuğum

Bende İzmir özele gidiyorum benim doktor hepsi bir arada 5 bini bulur dedi. Doğum fotoğrafçısı içinde dedi

Kızlar ben bu akşam sarımsaklı bi Maraş yemeği yicem çok canım çekiyor ama sarımsak midemi yakıyor az yesem de midem yanarsa ne iyi gelir ballı su iyi gelir mi?

kac aylik oglus benikiler 21 aylik ikiz olunca korkuyorum
3.5 yaşında canım anan yaşına göre minyon bi çocuk tıpkı annesi gibi bi de geç konuşmaya başladı herşeyi anlıyor ama anlatırken bi tek ben anlayabiliyorum bazen de anlayamıyorum orası ayrı tuvalet konusunda anlaştık lakin kakasını yapmaya korkuyor söylüyor geldi diye ama nasıl yapacağını bilemiyor anlatıyorum ama yapmak istemiyor kabız olacak karnında sertleşecek diye korkuyorum

Merhaba anne adayları. Ben de şubatta ikinci çocuğumu dünyaya getireceğim inşallah. Bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah.size bir sorum olacak ben yaklaşık 10 gün önce ikili tarama testini yaptırdım 1:875 çıktı.doktorum da 1:1000 sen düşük değerlerde amniyosentez ya da serbest fetal DNA adı verilen yurtdışında yapılan bir test önerdiğini söyledi. ben de kabul ettim dün kan verdim 10 iş günü içinde belli olacak. İnşallah bi sorun çıkmaz.

Hayırlı olsun bebeğin canm en iyisini yapmisin fetal dna sonucu ile için daha rahat eder. Kaç haftalıkken öğrendin canm kızın olacağını. Bende salı öğrencem inşallah sağlığını ve cinsiyetini çok merak ediyorum. Benimde bir oğlum var

Teşekkür ederim biz de içimiz rahat etsin şüphe kalmasın diye yaptırdık. Ben 13. Hafta öğrendim hatta beklemiyordum oğlumda 16. Haftada öğrenmiştim doktorum bir kız geliyor deyince çok şaşırdım inşallah sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz.siz de inşallah salı günü cinsiyetini öğrenirsiniz. Allah gönlünüze göre versin

kızlar ben sâçimi kestirdim dayanamadım 7ay boyuncada dayanamazdım sicaklardan,çokta memnunum suan.cok rahatladim

Ben de kestirdim valla, ohhh ne rahatladim :)

Cabim benim kizim da oyleydi. Kaka olayinda cok dikkat etmek gerekiyor, ileriki yaslarda karakterine bile etki ediyor. Ben korkusunu yenene kadar beze yapmasina musade ettim. Hatta kendim teklif ettim. Kakam geldi deyince once tuvaleti teklif ettim istemediginde bez takmamis ister misin diye sordum. Bir sure beze yapti kakasini. Ama her defasinda tuvaleti de cazip kilicak sekilde teklifte bulunmayi ihmal etmedim. Sonra bir anda artik bez takma tuvalete yapicam ben diye kendisi soyledi :)

Kızlar ben bu akşam sarımsaklı bi Maraş yemeği yicem çok canım çekiyor ama sarımsak midemi yakıyor az yesem de midem yanarsa ne iyi gelir ballı su iyi gelir mi?

Tahin cok iyi geliyor. Bir de soguga yakin ilik sut.

Kızlar salı hem ikili test hem cinsiyet için gidecem zaman hiç geçmiyor çok heyecanliyim. Sizde durumlar nasıl?
Bende cuma günü hem ikili test hem de cinsiyet için gidicem canım vakit gerçekten geçmek bilmiyor inşallah kızlarımızı görürüz :)

Bende cuma günü hem ikili test hem de cinsiyet için gidicem canım vakit gerçekten geçmek bilmiyor inşallah kızlarımızı görürüz :)
Ay canm insalah ya sağlıklı haberleri de alırız. Zaman geçmek bilmiyor öğrendikten sonra baya rahatlicam şaka maka 3 ay olduk o bile mucize gibi benim için. Çok şükür bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…