2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende İzmir özele gidiyorum benim doktor hepsi bir arada 5 bini bulur dedi. Doğum fotoğrafçısı içinde dedi
hangi hastane canım benim yakınımdakiler çok pahalı diye muaynehaneye gidiyorum o yüzden doktor ayrı hastane ayrı ücret durumu var

Kızlar doğum paketleriniz cok pahalı imiş cidden benburda 1. Sınıf özel hastaneyle konustum dogum paketi yaptıklarini soylesiler oda süslemesi bile dr umun hastalarına ozel icinde yapilacakmıs 1750 dediler sezeryaicin konusuyorum bu arada dogumu yapacak prof sa fiyat baya yukseliyor

Ay canm insalah ya sağlıklı haberleri de alırız. Zaman geçmek bilmiyor öğrendikten sonra baya rahatlicam şaka maka 3 ay olduk o bile mucize gibi benim için. Çok şükür bin şükür
Aynen canım şükürler olsun kanamamıza rağmen 3 ayı doldurduk asıl bu saatten sonrası beni korkutuyor bu kadar büyümüşken ona alışmışken kaybetmeyi hiç istemem Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Allah korusun canm insallah öyle bir şey olmaz. Doktor 12.haftadan sonra risk azalıyor dedi. Gerçi benim bu seferde plesantadan dolayı erken doğum ve Kanama riskim var. Ama hep inanıyorum her şey gzuel olacak inşallah. Seneye yaz hayali kuruyorum hep bebegimi kucagima almışım tüm endişeler kafamdan gitmis. Allah hayırlısını sagliklisini nasip etsin inşallah cnm.

Ahh ahh seninle bu sıkıntılarımız ne olacak bakalım benim de kanamam hala duruyor doktor erken doğum ve suyumun erken gelme riskimin olduğunu söyledi ilk gebeliğim sorunsuz geçerken bunda nasıl bu hale gelebildik hiç anlamış değilim Allah yardımcımız olsun şubatta kucağımıza aldığımız zaman şu konuştuklarımızı hatırlar bi kez daha şükrederiz inşallah:)

Her gebelik farklı oluyor canm demek ki zor şeylerde sabretmemiz gerekiyor imtihan dünyası. Allah beterinden korusun kim bilir bizden daha sorunlu gebelikler vardir.Sağ salim 38 haftayı görebilsek sağ salim.kucagimiza alsak keşke. Ama inan içimde güzel şeyler var canm o kadar çok mucize okuyorum ki erken doğurcaksın bebk yaşamaz diyen bir sürü olay duydum 39 haftalik sağlıklı doğumlar yapmışlar.bizde niye bu mucizelerden olmayalım şükür bugunumuze geldik devamı da gelir insallah

Sagol cnm cumlemizinkin
Bende daha cinsiyetini öğ
Nerede bu hastane her şey içindemi bana uygun geldi hiç fiyat sormadım ben ama 10 sene önce normal doğum yaptım 750 TL verdim odayıda eşim süsledi

Amin canım amin inşallah Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Çok haklısın canım ne denir bilemedim anne var anne var ama yine de o kadar muhabbeti kesme ne kadar vefasız da olsa annen sonuçta

Çok haklısın canım ne denir bilemedim anne var anne var ama yine de o kadar muhabbeti kesme ne kadar vefasız da olsa annen sonuçta
Tabi canım bende öyle düşünüyorum öncesinde tabii ki farklı düşünüyordum ama ne zaman anne oldum fikrim değişti Rabbim kimseyi evladından ayrı kalmak zorunda bırakmasn ben iki saatlik bile bırakıp gidemezken yıllarca iki evladından ayrı nasıl kalabildi hayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…