2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar göbişleriniz ne alemde. Ben bugün sanki bariz bi şekilde çıkmış hissettim :)

Benimki de çıktı canım eşimde diyor senin göbek çıkmaya başladı diye

Aynen hanımlar esim oyle soyluyor ama henuz kimse anlamis degil fakat tartida 2 kilo almisim ;( kiyafetlerim hala oluyor fakat belleri siktigi icin bol seylere gidiyor elim
hatta evde hayalet gibi bol tsort elbiselerle dolasiyorum
Bu arada dun sol kasigim agridi ara ara gobek etrafim ve bel kismim fakat cok ayaktaydim malesef aksamdan beri yatiyorum su an hersey duzgun agrim yok
Sizlerde de oluyor mu
Ben cok belirti yasamadigim icin sadece 9.haftamin son 4 gunu icim bulanir gibi oldu o kadar
Bir de 6. Haftamdan beri gogus cevrem genisledi ve noktaciklar olustu

Benimde kasık ağrım var canım rahim ve bebek büyüdüğü için oluyor hatta dün belim çok ağrıyordu o da rahim kasları genişlediğinden dolayı sanırım bi de kanamamda içeride ağrı sızı yapıyor benim inşallah sorun çıkarmaz yine bulantılarım biraz azaldı ama yine de bişe yiyesim gelmiyor iştahsızım

Allah korusun tatlım hic bir sorun cikmayacak insallah zaten kanamalar normalmis bu zamanlarda yinede doktor kontrolunde oldugundan hem icin daha ferah olur hem doktor seni rahatlatacaktir
Hepimiz her kontrole panik icinde gidiyoruz dualarla bir sorun olmasin diye ve mutlu ayriliyoruz

Aynen canım hakkımızda hayırlısı artık

Canım benim doktorda özel. Bana bir kaç hastane saydı doğum yaptırdığı. Ata sağlık medikal aklımda kalanlar.
doktor ücreti +doğum ücreti mi 5000 çok iyi o zaman ben daha hastanelerle görüşmedim ama çınarlı düşünüyorum 3000 civarı olur 2019 diye tahmin ettim

Kızlar acil durum 5gündür tatildeyim kızım beni cok yordu havuzda karnıma bana fln vurdu cok tasıdım onu ve sürekli onun için havuza girdim ne bulduysam içtim bulantı ilacımı yedim sonra bugün son günümüz..kalktım göğüs hassasiyeti gitmis karnım inmiş bişe olmus mudur panik mi yapıyorumcok mu yordum kendimi mikrop mu kaptım kalbi mi durmuştur offf

Canım bi kadın doğuma git için rahatlasın

Benim daha 6 günüm var hem ikili test yapıcaz hem de cinsiyetini öğrenicem çok heyecanlıyım
Cnm inş gönlündeki olur hayirlisiyla yalnız acele etme derim cinsiyet için bnde çok merak ediyordum dün kasik agrim çok fazlaydı acile gittim enfeksiyon çıktı biraz. Çok şükür bebek iyi. Dr a sordum erkeğe benziyor ama acele etme 4 ay olmadan kesin bişey söylenmez dedi mavileri hemen alma dedi bana yanılma olabiliyormus bnm eltime de başta erkek dediler sonra kız şimdi maşallah dünya tatlısı bi kızı var

Maşallah Ben doktora bi tahmininiz var mı dedim şuan erken ama haftaya kesin söylerim dedi demek ki baya belli söylesede bende hemen inanamam ya sonradan değiştiğini çok duyuyoruz bakalım ne dicek cuma günü çok merak ediyorum

bence de için rahatlasın doktora görün,bize de haber et,ama sabahları karın iniyo,akşamları şişlik oluyo genelde

kızlar sabahları uyandığımda deli gibi aç hissediom kendimi hemen bisiler atıştırmam gerekiyo,bide ben dışarda 2 dolaninca yoruluyorum hemen,enerjim çok düşük,evde de öyle hep yatasim uzanasim geliyo,sizdede mi öyle yoksa bendeki bu halsizligin nedeni başka bisi eksikliğinden mi bilemedim,doktorumada söylicem yrn

Evet cnm çok kişi oldu sonradan değişen benimde tanıdığım. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Sanırım sen kız istiyorsun oglusun olduğu için bnm ilk olacak Allah nasip ederse. Ama kız çocuklarını çok seviyorum. Oglusum da olsa sevinirim 7 yıldır bekliyorum bebis hasreti çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…