2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Zayıf olan arkadaşlarımında göbekleri belli olmaya başladı :) bu arada göbek deliğimden aşağı çizgi oluştu doğum çizgisiymiş sizdede oluştumu?

Zayıf olan arkadaşlarımında göbekleri belli olmaya başladı :) bu arada göbek deliğimden aşağı çizgi oluştu doğum çizgisiymiş sizdede oluştumu?
Yok bende oluşmadı cnm o çizgi. Bu arada bana da kiz gibi geldi bebeğin.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

İşte ilk mesajınızda böyle yazdığınız gibi yazmayınca bende patlamış oldum haklı veya haksız olarak söz konusu evlat olunca tepkiler farklı olabiliyor Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim gönlümüzden geçeni nasip eder inşallah

Maşallah yaaa bende ayın 28 inde gidicem ozaman belli olacak cinsiyet
Bende 30 da gitmeyi düşünüyorum bayramdan sonra gel dedi doktorum ilk çocuğum olduğu için farketmiyo aslında ama bizim akrabalar hep kız doğurdu şuan bendende beklenti erkek onlar için kız olma ihtimali yok ama bence kız olucak öyle hissediyorum

Oğlunda ateşlenmiş geçmiş olsun ama 3 yaşını geçmiş ateşten korkmaya gerek yokmuş Dr. Öyle derdi 3 yaşından önce tehlikeli derdi

Bende günde muhakkak 2 3 kere hapşururum geçen gün yattıgım yerde geldi o kadar ağır bi ağrı saplandı ki anlatamam sonra geçti bişey olmamıştır diye düşündüm doktora sorduğunuzda beni de etiketlerseniz sevinirim ne derse merak ettim. Artık hapşuracagım zaman iki büklüm olup öyle hapşuruyorum :)

Maalesef cinsiyet belli değil kordon tam bacak arasında ondan göremiyorum dedi

Çok teşekkür ederim. Acaba ultrasona göre mi doğum oluyor ya...
Yok canım son haftalara kadar bekliyorlar takip ediyorlar açılman var mı yok mu çatın müsait mi ona bakıyorlar tabi bebeğin pozisyonu da önemli çünkü benim oğlum hiç doğum kanalına girmemişti mesela gerçi çatımda dardı bu yüzden sezaryen oldum durumuna göre normal ya da sezaryene karar veriyorlar canım inşallah normal olursun en doğalı daha güzel emin ol

günaydın ikili testin sonuçlarını watsaaptan doktora atcam çıkınca,bidaki randevum tam 1 ay sonranasıl dayanılır 1 ay hiç bilmiyorumçok özlicem

Amin canim valla cok Zor bende oyleyim bide kizim bebegi kullanmaya basladi bana kizinca ona vuruyo,Ben ona kizip kusunce gelip kardes deyip karnimi opuyo ne cadi :))Bu Guzel gunelrimiz bol bol dinlenelim Zor olacak 2 yaramaz:))

Amin canim valla cok Zor bende oyleyim bide kizim bebegi kullanmaya basladi bana kizinca ona vuruyo,Ben ona kizip kusunce gelip kardes deyip karnimi opuyo ne cadi :))Bu Guzel gunelrimiz bol bol dinlenelim Zor olacak 2 yaramaz:))
Bak sen cadıya :)) bizimki resimlere bakıp bebek kardeş deyip seviyor bakalım doğduğu zaman neler yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…