2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gözün aydın canım benim sağlıkla büyüsün inşallah

Güzel haberlerle geleceksin canım benim ben inanıyorum içini ferah tut

Hadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah çok göresim geldi kuzumu ya
Canim haber et buarada sanirim moralin bozulmus kimse kimsenin istegine karisamaz bosver tabikide ilk istegimiz saglikli olmasi:*ama ilk cocuklarimizdan farkli olsa dukkani kapatiriz

Gözün aydın canım. Ben bilmiyordum bunu. İkili test yaptırdum ben Papp- a 5,81 papp-a mom 1,44 çıkmış ne demekki bu.

Ooo dogru seninki kultur karismasi sorunu yasiyo kiyamam ona:*ay su yurt disi cok farkli ya eylulde gelmemis iyi olur canim burdada havalar duzeliyo..tatildeyiz kzuum bide sans top bana Carpar kizim bana vurur ama Şükur bise yokmus

Canim haber et buarada sanirim moralin bozulmus kimse kimsenin istegine karisamaz bosver tabikide ilk istegimiz saglikli olmasi:*ama ilk cocuklarimizdan farkli olsa dukkani kapatiriz
Kız yemin ederim hiç hamileyim diye rahat rahat gezip dolaşamıyorum evin içinde afakanlar bastı beni kendimi hamile gibi değil hasta gibi hissediyorum o kadar yorgunum ki anlatamam şu cuma günü gelse de bebişimi görsem keyfim yerine gelse valla Allah gönlümüzden geçenleri görüyor canım nasibimizde varsa olur yeterki sağlıklı olsunlar

Yok ya bugün benim günüm değil anladım ben şimdi de oğlum ateşlendi sabahtan beri huysuzdu zaten şimdi ateşlendi yatıyor tamda ateş düşürücü verecektim uyuya kalmış yavrum bu gece bana nöbet var anlaşıldı

Gözün aydın canım. Ben bilmiyordum bunu. İkili test yaptırdum ben Papp- a 5,81 papp-a mom 1,44 çıkmış ne demekki bu.
canım mesela geçen sene benim 1.46 ,0.41mom çıkmış bebeğe kan akışını gösteriyomuş,doktorumun bunu dikkate alıp aspirin vermesi gerekiyormuş,ama vermedi,gözden kaçırdı demekki,şimdiki doktor bakicak ona göre iğne eklicek,değerlerim çıkınca yazarım sana ,karsilastirirsin,bi fikir sahibi olursun sende

Canm ben yarın ikili test yaptircam bunun içinde mi yapılıyor bu tahlil yoksa ben ayrı mi isteyim. doktordan ? Ben şuan 4000lik clexane kullanıyorum o da çok mu.sulandiriyor az mi merak ediyorum.acikcasi.

Tamam canım çok saol

Canm ben yarın ikili test yaptircam bunun içinde mi yapılıyor bu tahlil yoksa ben ayrı mi isteyim. doktordan ? Ben şuan 4000lik clexane kullanıyorum o da çok mu.sulandiriyor az mi merak ediyorum.acikcasi.
canım ikili test sonucunda yazıyor papp-a filan,haberlesiriz sonuçlar çıkınca yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…