2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Cinsiyetlerini öğrenenler tebrik ederim hepinizi. Çok güzel duygular ve bekleyişler dimi :) ben daha 17 sinde gidicem ve gittiğimde 12+1 olucam bakalım nasıl bebeğim çook merak ediyorum cinsiyetini de merak ediyorum tabi 2.olarak.2 kızımdan sonra ne gelicek ailemize meraktayız tabi önce sağlık. Doktorumu değiştirdim bidahakine başka doktora gidicem.inş bu doktor daha iyi gelir bize

Canım aynı durum bende de oluyor aniden kalkınca ya da ani bi hareket yaptığım zaman bıçak gibi saplanıyor geçiyor anlamadım bende

Siz beni çok yanlış anlamışsınız ben kız isteyenlere sinir oluyorum demedim bana bunu dayatan sürekli bana hadi kız kız diyen akrabalarıma ve çevremdeki insanlara sinir oluyorum dedim tabiki sizin gönlünüzden geçmesi beni sinir etmez etmiyorsa zaten siz boşuna öfkelenmiş oldunuz ben de beni yanlış anlamanıza üzüldüm rabbim size sağlıklı bir doğum sağlıklı bir evlat versin

Canım aynı durum bende de oluyor aniden kalkınca ya da ani bi hareket yaptığım zaman bıçak gibi saplanıyor geçiyor anlamadım bende
Sadece ikimizde olan bir şey değildir inşallah genel bir durumdur rahim buyuyordur ins ama bugün taş gibi hissettim bir şey bebek diye düşündüm gerginlik oldu sağ tarafta ağrı ile normalde bebek solda idi ama yer değiştirebiliyor mu bilemedim en iyisi yarın doktora sormak tabi heyecandan bugün uyuyabilirsem

Aynı krampı bende yaşadım gecen gün nefesim kesildi bir an için çok korktum bişey oldu diye ertesi gün doktorum 2 testin sonucu için aradı bende sordum artık bebeğin hareket ettiğini rahmin döndüğünü normal olduğunu söyledi bana siz yinede kendi doktorunuza danışırsınız.

Banada oluyor o dinlenince geçiyor ben uzanınca arada bir hissediyorum sanki kıpırdadığını eşimden gazdır o gaz diyor ama gazdan farklı

Banada oluyor o dinlenince geçiyor ben uzanınca arada bir hissediyorum sanki kıpırdadığını eşimden gazdır o gaz diyor ama gazdan farklı
Aynen bende uzanınca geçti az önce bende net bi şekilde bi hareketlenme hissettim ama bebek mi gaz mı bilmiyorum ilk gebeliklerde 20 haftada hissediliyomuş o yüzden emin olamıyorum :)

Hareket ediyor canım benimki geçen sol tarafımdaydı şimdi sağ tarafa geçmiş artık yerinde durmaz bu bücürükler

Ay valla sağol canm bende bir an korktum çünkü şiddetli idi şimdi geçti uzaninca. eşim elini koydu o da hissetti bir sertlik ve pit pit atma biliyorum bilimsel olarak imkansiz bebek hareketi 12.haftada duyulması ama ben o tarafta olduğunu hissettim hissettirdi bana kendini sertlik vardi.

Aynen bende uzanınca geçti az önce bende net bi şekilde bi hareketlenme hissettim ama bebek mi gaz mı bilmiyorum ilk gebeliklerde 20 haftada hissediliyomuş o yüzden emin olamıyorum :)
Böyle içerde bir dokunma gibi bişi oluyor geçende ultrason da doktor omurga kemiklerine bakacaktı sürekli oynadığı için adamcağız zorlandı

Bende bugün 12+ 6 oldum sertleşme bende de olmaya başladı sanırım artık göbekler çıkıcak gerçi ben normaldede göbekliğim o yüzden hamile olduğum hemen farkedilmicek galiba

Böyle içerde bir dokunma gibi bişi oluyor geçende ultrason da doktor omurga kemiklerine bakacaktı sürekli oynadığı için adamcağız zorlandı
Haftasonu bende malesef bi kanama geçirdim hemen doktoruma koştum tabi kesin bebeğe bişey oldu dedim çünkü bildiğiniz taze kan geldi ultrasona girdim kıpır kıpırdı miniğim içerde çok şükür 2 gün kalmadan yattım bugün tekrar kontoroş vardı elleriyle yüzünü kapattı sonrada uyudu kuzumm :)

Bende bugün 12+ 6 oldum sertleşme bende de olmaya başladı sanırım artık göbekler çıkıcak gerçi ben normaldede göbekliğim o yüzden hamile olduğum hemen farkedilmicek galiba
Benim şimdi.bile farkediliyor göbek. 4 haftaya bebek hareketleri de netlesir gibime geliyor. Sağlıklı olsun da kuzucuklar tekmeler kramplar sıkıntı degil. Ama sizden de duyunca rahatladım normalmiş diye. Arayı çok açınca böyle oluyor unutmusum hamileliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…