- 24 Temmuz 2017
- 112
- 175
- 33
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #11.461
Evet hatırlıyorum seninkini. Sanki aynı gibi o çıkıntı. Haftamız da aynı. Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum haberleriniCuma günü öğrenicem canım sen benim ultrason görüntümü görmüş müydün aynı mı çıkıntı acaba
Tamam canm yarın ikili test yaptırayım sonuçları paylaşırız çok sagolasincanım ikili test sonucunda yazıyor papp-a filan,haberlesiriz sonuçlar çıkınca yine
Bende çok merak ediyorum canım şu cuma günü bir gelseEvet hatırlıyorum seninkini. Sanki aynı gibi o çıkıntı. Haftamız da aynı. Hadi bakalım sabırsızlıkla bekliyorum haberlerini
Gelir gelir. Herşey yolundadır hiç o güzel canını sıkma.. Bebiş sana el sallar ekrandanBende çok merak ediyorum canım şu cuma günü bir gelse
Ay hadi bakalım canımGelir gelir. Herşey yolundadır hiç o güzel canını sıkma.. Bebiş sana el sallar ekrandan
Canım aynı durum bende de oluyor aniden kalkınca ya da ani bi hareket yaptığım zaman bıçak gibi saplanıyor geçiyor anlamadım bendeKızlar sağ kasigina ani kalkınca ya da durup dururken kramp şeklinde bir ağrı giren çıkan var mi uzanınca biraz geçiyor. Sanki sağ kasigimda bir taş var acaba bebek mi o ya. Yarın doktora sorucam gerçi ama normal bir şey ise sormayayım diyorum.
Siz beni çok yanlış anlamışsınız ben kız isteyenlere sinir oluyorum demedim bana bunu dayatan sürekli bana hadi kız kız diyen akrabalarıma ve çevremdeki insanlara sinir oluyorum dedim tabiki sizin gönlünüzden geçmesi beni sinir etmez etmiyorsa zaten siz boşuna öfkelenmiş oldunuz ben de beni yanlış anlamanıza üzüldüm rabbim size sağlıklı bir doğum sağlıklı bir evlat versinKız isteyenlere sinir oluyorum dediğiniz içindi size tepkim bakın kendiniz diyorsunuz insanların kalbinden geçen vardır diye insanların kalbinden geçenler sizi neden sinir ediyor o zaman dileyen dilediğini söyler ister gerisi rabbime kalmış zaten sizin söyleminiz evlat ayrımı yapıyormuşuza geldi ben ona kızdım yoksa sizde zor günler geçirmişsiniz yaşadıklarınıza asla lafım olamaz ama bu tür şeylere pek tahammülüm yok evlat ayrımı güzel birşey değil yapmam yapanı da sevmem evlat her zaman evlattır
Sadece ikimizde olan bir şey değildir inşallah genel bir durumdur rahim buyuyordur ins ama bugün taş gibi hissettim bir şey bebek diye düşündüm gerginlik oldu sağ tarafta ağrı ile normalde bebek solda idi ama yer değiştirebiliyor mu bilemedim en iyisi yarın doktora sormak tabi heyecandan bugün uyuyabilirsemCanım aynı durum bende de oluyor aniden kalkınca ya da ani bi hareket yaptığım zaman bıçak gibi saplanıyor geçiyor anlamadım bende
Aynı krampı bende yaşadım gecen gün nefesim kesildi bir an için çok korktum bişey oldu diye ertesi gün doktorum 2 testin sonucu için aradı bende sordum artık bebeğin hareket ettiğini rahmin döndüğünü normal olduğunu söyledi bana siz yinede kendi doktorunuza danışırsınız.Kızlar sağ kasigina ani kalkınca ya da durup dururken kramp şeklinde bir ağrı giren çıkan var mi uzanınca biraz geçiyor. Sanki sağ kasigimda bir taş var acaba bebek mi o ya. Yarın doktora sorucam gerçi ama normal bir şey ise sormayayım diyorum.
Banada oluyor o dinlenince geçiyor ben uzanınca arada bir hissediyorum sanki kıpırdadığını eşimden gazdır o gaz diyor ama gazdan farklıAynı krampı bende yaşadım gecen gün nefesim kesildi bir an için çok korktum bişey oldu diye ertesi gün doktorum 2 testin sonucu için aradı bende sordum artık bebeğin hareket ettiğini rahmin döndüğünü normal olduğunu söyledi bana siz yinede kendi doktorunuza danışırsınız.
Aynen bende uzanınca geçti az önce bende net bi şekilde bi hareketlenme hissettim ama bebek mi gaz mı bilmiyorum ilk gebeliklerde 20 haftada hissediliyomuş o yüzden emin olamıyorum :)Banada oluyor o dinlenince geçiyor ben uzanınca arada bir hissediyorum sanki kıpırdadığını eşimden gazdır o gaz diyor ama gazdan farklı
Hareket ediyor canım benimki geçen sol tarafımdaydı şimdi sağ tarafa geçmiş artık yerinde durmaz bu bücürüklerSadece ikimizde olan bir şey değildir inşallah genel bir durumdur rahim buyuyordur ins ama bugün taş gibi hissettim bir şey bebek diye düşündüm gerginlik oldu sağ tarafta ağrı ile normalde bebek solda idi ama yer değiştirebiliyor mu bilemedim en iyisi yarın doktora sormak tabi heyecandan bugün uyuyabilirsem
Ay valla sağol canm bende bir an korktum çünkü şiddetli idi şimdi geçti uzaninca. eşim elini koydu o da hissetti bir sertlik ve pit pit atma biliyorum bilimsel olarak imkansiz bebek hareketi 12.haftada duyulması ama ben o tarafta olduğunu hissettim hissettirdi bana kendini sertlik vardi.Aynı krampı bende yaşadım gecen gün nefesim kesildi bir an için çok korktum bişey oldu diye ertesi gün doktorum 2 testin sonucu için aradı bende sordum artık bebeğin hareket ettiğini rahmin döndüğünü normal olduğunu söyledi bana siz yinede kendi doktorunuza danışırsınız.
Böyle içerde bir dokunma gibi bişi oluyor geçende ultrason da doktor omurga kemiklerine bakacaktı sürekli oynadığı için adamcağız zorlandıAynen bende uzanınca geçti az önce bende net bi şekilde bi hareketlenme hissettim ama bebek mi gaz mı bilmiyorum ilk gebeliklerde 20 haftada hissediliyomuş o yüzden emin olamıyorum :)
Kivi boyutundalar ama fırlama bence bunlar erkek geliyor gibi ayak sesleri duyuldu bu geceden yarın öğrencem artıkHareket ediyor canım benimki geçen sol tarafımdaydı şimdi sağ tarafa geçmiş artık yerinde durmaz bu bücürükler
Bende bugün 12+ 6 oldum sertleşme bende de olmaya başladı sanırım artık göbekler çıkıcak gerçi ben normaldede göbekliğim o yüzden hamile olduğum hemen farkedilmicek galibaAy valla sağol canm bende bir an korktum çünkü şiddetli idi şimdi geçti uzaninca. eşim elini koydu o da hissetti bir sertlik ve pit pit atma biliyorum bilimsel olarak imkansiz bebek hareketi 12.haftada duyulması ama ben o tarafta olduğunu hissettim hissettirdi bana kendini sertlik vardi.
Haftasonu bende malesef bi kanama geçirdim hemen doktoruma koştum tabi kesin bebeğe bişey oldu dedim çünkü bildiğiniz taze kan geldi ultrasona girdim kıpır kıpırdı miniğim içerde çok şükür 2 gün kalmadan yattım bugün tekrar kontoroş vardı elleriyle yüzünü kapattı sonrada uyudu kuzumm :)Böyle içerde bir dokunma gibi bişi oluyor geçende ultrason da doktor omurga kemiklerine bakacaktı sürekli oynadığı için adamcağız zorlandı
Benim şimdi.bile farkediliyor göbek. 4 haftaya bebek hareketleri de netlesir gibime geliyor. Sağlıklı olsun da kuzucuklar tekmeler kramplar sıkıntı degil. Ama sizden de duyunca rahatladım normalmiş diye. Arayı çok açınca böyle oluyor unutmusum hamileliği.Bende bugün 12+ 6 oldum sertleşme bende de olmaya başladı sanırım artık göbekler çıkıcak gerçi ben normaldede göbekliğim o yüzden hamile olduğum hemen farkedilmicek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?