2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
3lu tarama mi o nasıl oluyor ben ilk bebekte 2li yaptırdım 3lu te gerek yok demişti yaptırmadm
yaa bilmiyorum ki ikilinin sonucunu göstermedim henüz . Riskli çıkmazsa bende yaptırmam heralde . zaten 20 haftalıkken ayrıntılı var . Onda belli olur herşey.

Canim haber et buarada sanirim moralin bozulmus kimse kimsenin istegine karisamaz bosver tabikide ilk istegimiz saglikli olmasi:*ama ilk cocuklarimizdan farkli olsa dukkani kapatiriz
bizim bu kız olmazsa 3. çocuğu yapcam bakalım haftasonu özele gitcem cinsiyet öğrenmeye.

inşaalah erkek olur.farklı bir duyguyu tad çok güzel olur

normal .dün çocuğun peşinden çok koşturdum belime ve kasıklarıma kıramp girdi yarım saat uzandım geçti.bakalım cumartes gitcem inşaalah suyum azalmamıştır.çok koşturuyom çünkü

Günaydın kızlar cinsiyet konusunda bende inanılmaz meraktayım içimden hep erkek geçiyor geçmişi okudum biraz Annelerin tahminleri genelde dogru çıkmış sanırım inşallah benimkide dgru çkar bir kızım var birde oglum olursa harika olur ama tabiki saglık ilk önce kızda olsa evlat evladım ayrım olmaz ama niyeyse içimden erkek geçiyor . Kız kıyafetlerne bakmıyorum hiç

Birde bu konu başlıgı altında olup cinsiyeti kesinleşen bebeklerin tutuldugu bir liste varmı biliyormusunuz ordan takip etsek gebelik haftasını cinsiyetin belli oldugu tarihi cinsiyeti falan

Canım şimdi onu söylecektim :) Cinsiyeti kesinleşenler söylesinki tabloya ekleyim.

normal .dün çocuğun peşinden çok koşturdum belime ve kasıklarıma kıramp girdi yarım saat uzandım geçti.bakalım cumartes gitcem inşaalah suyum azalmamıştır.çok koşturuyom çünkü
Çok hareketli olunca su mu azalıyor canm? Benim.arkadas havuç yiyordu suyu az diye ama son haftalarda idi.

Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz sende bebişinde iyi olun canım başka bişe istemiyorum

Canım doktorun yanına girmeden önce çikolata ye ya da vişne suyu iç seninki demek ki biraz keyfine düşkün

Canım doktorun yanına girmeden önce çikolata ye ya da vişne suyu iç seninki demek ki biraz keyfine düşkün
Çikolata yedim nasıl keyifse o bile etkilemedi belirtilere bebeğe bakarak acaba cinsiyet farkı var da ondan mi böyle diyorum bide 12+4 du Dr. Da 12+6 renkli ultrason da 13+1 çıktı

yok canım en spn gittiğimde benimkide ölece yatıodu :) Kıpırmadı sanırım uyuodu . Aferin ona uyusun öle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…