2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hayırlı haberlerle gelırsın inş kötü düşünme arada belırtıler kayboluyor tekrar oluyor
ARADA OLUYOR ÖYLE BİRKAÇ GÜN SONRA YİNE BAŞLIYOR AGRIMAYA FALAN CANIM...

Hayırlı haberlerle gelırsın inş kötü düşünme arada belırtıler kayboluyor tekrar oluyor
İnşallah öyledir kızlar, tecrübesiz olunca herşeyden bir anlam çıkarmayançalışıyıruz galiba. Hakkımızda hayırlısı

Ankara’da özel hastanede Doğum yapan arkadaşlar hangi hastanede Doğum yaptınız ? Ben ilk çocuğumu Ankara medikal parkda yaptım ancak şimdi ikiz gebelik durum söz konusu hastane araştırıyorum önerilenizi alabilirmiyim cok sağolun şimdiden

Arkadaşlar dün adet agrım gibi agrım vardı bu sabah ta çamaşıra kahverengi akıntı gelmiş yine şimdi iyiyim aslında yarın kontrol var hemde 2li test di dün hiç midem de bulanmamıştı çok taktım kafama bişey yoktur inşallah

REGL TARİHİNMİYDİ NORMAL DÖNGÜLERDE OLUYOR HER AY BAZI KİŞLERDE.. BENDE OLUYR MESELA HER REGL DÖNGÜSÜNDE MİNNAK LEKE 1 KERE VE AĞRI

Saglik ocagina gidip kalp atisi dinleyin derim ben ikizlerde cok gittim kahve lekem olurdu yada biri hareketli digerinde hareket olmazdi korkardim gidin bence

Aynen canım önden gidiyorlar ya acaba erkek mi bebişlerimiz
Senin tatlis bi kızın olsun ya benimki erkek olsun siparişi öyle verelim bir kız evlat gerçekten her anneye nasıp olsun erkeğin tadını bilmiyorum o yüzden boyle dedim yanlış anlaşılmasın

Senin tatlis bi kızın olsun ya benimki erkek olsun siparişi öyle verelim bir kız evlat gerçekten her anneye nasıp olsun erkeğin tadını bilmiyorum o yüzden boyle dedim yanlış anlaşılmasın
İnşallah canım insan her evladı tatmak yaşamak istiyor Rabbim gönlümüze göre verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…