2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
gogus agrin ? belki kanama alanindan geliordur hemen kotu dusunme ve iyi yaptin dinlenmekle insallah birseyin yoktur
İnşallah canım olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum doktorum panikle buraya gelirken yollarda çukur falan fark edilmiyo daha kötü oluyor bişey olmayacaksa da oluyor demişti o yüzden yatıyorum şimdi tuvalete girdim kırmızılık gitti kahverengi geldi inşallah kesilir dua edin

İnşallah canım bakalım cuma günü ne diyecek sende dikkat et yine kendine canım bak kanaman gitmiş şimdi plesantanda yukarı çıkar canım merak etme

Ah canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah yardımcın olsun canım dua edicem inşallah sorunsuz atlatırsın
İnşallah canım şimdi baktım kahverengi oldu kırmızılık gitti kesilir inşallah uzandım sakin olmaya çalışıyorum mide bulantım dün de yoktu ondan da stresliyim

İnşallah canım şimdi baktım kahverengi oldu kırmızılık gitti kesilir inşallah uzandım sakin olmaya çalışıyorum mide bulantım dün de yoktu ondan da stresliyim

benim hamileligimde hic bulanti olmadi nerdeyse 12 haftalikim 2 kere bulanti oldu oda yemek kokusuna birkerede kusma ve bende tedirgindim bende de kanama oldu ve daha once dusuk yaptigim icin cok korkuyordum ama sakin olmak lazim insallah allahin izniyle birsey dgildir

Kizlar bi kizim daha oluyomus kiza benziyo dedi saglikli olsun gerisi onemli degil tabi..Ama esim uzuldu
Benim de 2.Oğlum olucak canm doktor büyük ihtimal erkek dedi eşim hala diyor daha net değil.o da üzüldü bence belli etmiyor. En çok oğlum sevincek tabi o erkek istiyordu

İnşallah canım insan her evladı tatmak yaşamak istiyor Rabbim gönlümüze göre verir inşallah
İnşallah canım en büyük temenni sağlıklı olması tabii ama ben belirtiler farklı die acaba erkek mi diyorum yoksa benim elimde okşa cinsiyet yine karar veremem galiba ikisi de güzel sonuçta

İnşallah canım benim benim de olup te kesilmesi üstüne bide bu tabi allah bilir nasibinde varsa yaşar ama allah almasın kimsenin çocuğunu zor kimseye yaşatmasın inşallah bi tanıdık bebeğini düşürdüğünde aglamıştı ama onun ki kimyasal mı neydi galiba tam bebek yoktu bende aman ne ağladı allah verir bidaha falan demiştim şimdi onu o kadar çok anladım ki ağzımızdan çıkan her kelimeye dikkat etmek lazımmış bunu anladım

ben çatıya falan baktırmak istemiyorum. kimseye de doğumuma müdahale ettirmek istemiyorum. kesme biçme gibi. buna uygun bir doğum yeri bulacağım. doğal bir olayı o kadar aşırı strese sokuyorlar ki insanın sancısı gidiyor korkudan. keşkesiz doğum diye bir yer var oraya gideceğim. sezaryende istemiyorum ölüyor olmadığım sürece. bakalım bu şartları kabul edebilecek mi dediğim yer.

Kızlar etsiz çip köfte bize zarar mı
valla hamileye herrrrrrrrrrr şey zararlı. o kadar yoruldum ki artık. sadece çiğ yumurta ve etten uzak duruyorum gerisine takmıyorum artık. burger kingten her hafta bir menü yiyorum birkaç yudum da kola içiyorum. aşırı bir zararı olsa dünyada sağlam insan kalmazdı. o yüzden temizliğine emin olduğun her şeyi yiyebilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…