2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
acile git canim ben herhangibi bi supede acil kadin doguma gidiyordum

Kızlar doktordan çıktım her şey yolunda çok şükür. Kanama alanımda çok azalmış ben bizzat pipiyi gördüm doktora sordum dedi büyük ihtimal erkek ama bu haftalarda karışabiliyor dedi klitorisle haftaya kontrole gel kesin soylucem dedi. O kadar hareketliydi ki doktor eli ayağı durmuyor dedi tüm spor hareketlerini yaptı. Ya çok mutlu oldum ama.oncesindeki heyecanımi görmeliydiniz.

Bugün ikili test yapıldı sonuçlar öğleden sonra çıkacakmış inşallah iyi çıkar doktor ultrasonda bebeğe bakarken bir güzeldi özlemişim hareket ediyordu elleri ayakları baya büyümüş cokgüzel bir duygu ikinco kez doktor ultrasonda iyi gibi herşey dedi inşallah sağlıklı bir şekilde gelirler dün yaya

AYNI HEYECANI HEP YAŞIYOR İNSAN CANIM..BANDA AYNISINI SÖYLEMİŞTİ BÜYÜK İHTİMAL ERKEK AMA KARIŞIYOR DİĞER GELİŞİNDE NET SÖYLERİM DEDİ....HAYIRLI OLSUN TATLIM BU ARADA

Saglik ocagina gidip kalp atisi dinleyin derim ben ikizlerde cok gittim kahve lekem olurdu yada biri hareketli digerinde hareket olmazdi korkardim gidin bence
Sağlık ocağına gittim iğne vurdurdum kırmızı gelmeye başladı zaten az daha bekle kesilirse yarın git devam ederse bugun git dedi ebe bizim burda yokmuş öyle dinleme cihazı

Yaaa canım benim kendim görmüş kadar mutlu oldum inşallah bundan sonra daha da iyi olursunuz kanamanın azalmasına ayrıca çok sevindim darısı benim başıma inşallah bakalım cuma günü neler olacak

Gözünüz aydın canım Allah gönlünüze göre versin inşallah

Canım güzel sonuçlar alırsın inşallah darısı bizim başımıza cinsiyetle ilgili birşey söyledi mi :)

AYNI HEYECANI HEP YAŞIYOR İNSAN CANIM..BANDA AYNISINI SÖYLEMİŞTİ BÜYÜK İHTİMAL ERKEK AMA KARIŞIYOR DİĞER GELİŞİNDE NET SÖYLERİM DEDİ....HAYIRLI OLSUN TATLIM BU ARADA
Sağol canm Sağlıklı olsunlarda inşallah. Video görüntüsünü de cd ye attı doktor sürekli izlerim artık. Haftaya tekrar gidecem bakalım o zaman soylucek cinsiyeti kesin ama bence erkek
Yaaa canım benim kendim görmüş kadar mutlu oldum inşallah bundan sonra daha da iyi olursunuz kanamanın azalmasına ayrıca çok sevindim darısı benim başıma inşallah bakalım cuma günü neler olacak
Canm bence senin de kanama alanın küçülmüş olacak progestan gerçekten ise yarıyor. Birde doktor küçülmüş dedi dedim ne olacak buna içerde dağılacak dedi. Plesanta gene aşağıda yukarı çıkmamış ama zamanla çıkar dedi inşallah çıkar yatmaya devam ben.
Gözünüz aydın canım Allah gönlünüze göre versin inşallah
Sağol canm Allahim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canım çok sevindim gözün aydın inş herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…