2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İnşallah canım şimdi baktım kahverengi oldu kırmızılık gitti kesilir inşallah uzandım sakin olmaya çalışıyorum mide bulantım dün de yoktu ondan da stresliyim
Mide bulantını kafana takma benimde yok denecek kadar azaldı bak kanamanda kahve rengiye dönmüş yat dinlen yarında muayene ol ama tamam mı canım

İnşallah canım en büyük temenni sağlıklı olması tabii ama ben belirtiler farklı die acaba erkek mi diyorum yoksa benim elimde okşa cinsiyet yine karar veremem galiba ikisi de güzel sonuçta
Aynen öyle canım benimde belirtilerim farklı o yüzden benimde aklıma kız geliyor nasip bakalım ne çıkacak :))

Canım çatı muayenesi bir kere oldum ben baktılar bebek gelmiyor çatım dar açılmam da yok mecbur sezaryen oldum ama öyle korktuğun kadar kötü bişe değil canım hiç anlamadım bile ne olduğunu uyandığımda odamdaydım bebeğimde yanımdaydı tabiki sen nasıl rahat edeceksen öyle yap canım ama gözünü de korkutma çünkü o zaman şartların neyi gerektireceğini bilemezsin inşallah kolay sağlıklı bir doğum yaparız hepimiz

canım çatı açılması doğum sırasında gerçekleşiyormuş. birkaç makale okudum bununla ilgili. zaten doğum zamanında açılıyormuş kemikler. öncesinde bakmanın bir anlamı yokmuş. o yüzden alt tarafıma müdahale istemiyorum. bebeğimi kesisiz bir şekilde doğurmak istiyorum eğer yırtılma meydana gelirse (ki doğru ıkınma ve nefesle meydana gelme olasılığı düşük) dikiş atsınlar bu kadar.
ama yoo. illa anne bayılacak kıvama gelmiş korkudan doktorlar ebeler koşturuyor. "ıkın bağırma sus" gibi çığlıklar atıyorlar ortalık savaş alanı gibi. oysa insan tüm diğer hayvanlar gibi sessiz sakin loş ve güvenebileceği bir yerde doğurmak ister. çoğu kadının sancısı (oksitosin) bu yüzden kayboluyor. çünkü savaş meydanında doğurmayı kim ister?

bilemezdin ki kim olsa aynisini der tahki kendisi o durumu anlayana kadar malesef eor bir durum tabi ben dusugumde doktorda evde annemlere aciklarken aglamadim hatta babam esime anlatti durumu ben tek esimle suan konusamam dedim beni aradiginda agladim kendimi durduramadim aglamaktan ama insallah bu hamileligimde bebegimi alirim kucagima minigimi kaybetme korkusunu hergun yasiyorum hazirandan beri eve kapattim kendimi o derecedeyim

KIzlar herkesin bulantıları azalıyoe benim ki artıyor. Bugün 11 hafta oldum. Çok bulanıyo 4 gündür. Her şeye öğürmeye başladım. Hiçbir şeyin tadı yok. Cuma kontrolüm var serum isticem. Ama evde yapabileceğimzi bir şey var mı bitkisel geçirecek bir şey yeşil elma, çubuk kraker, ayran artık tüketemiyorum. Çaresizlikten tuzlu diye cips yedim

Naneli.sakiz ıyi geliyor canm bana benimde 11.haftada zirveye çıkmıştı sonra 12 biraz azaldı. 11.haftada kaş çıkıyormuş sanirim.ondan. bir günüm bir günüme uymuyor benimde.

Naneli.sakiz ıyi geliyor canm bana benimde 11.haftada zirveye çıkmıştı sonra 12 biraz azaldı. 11.haftada kaş çıkıyormuş sanirim.ondan. bir günüm bir günüme uymuyor benimde.

GERÇEkten azalcak mı ağlıyorum iki gündğr. Ailemden uzakta yaşıyorum. Eşim nöbet usulü çalışıyor 24 saat nöbet tutuyor haftada 3 gece evde olmuyor. Mutfağa girmek zulüm gerçekten. Her yer kokuyor her yer. Naneli polo şeker yemiştim iyi gelmişti. Naneli sakızda aldırayım o zaman.

Aynen öyle canım burada gerçekten doktorun ve yanındaki ekibine çok iş düşüyor bazıları o kadar iyilerki izlerken benim doğum yapasım geliyor inşallah herşey istediğin gibi olur canım benim

Ben bir ara naneli sakizin Tadı kaçınca atıyordum yenisini çiğniyordum kaç kutu gitti hiç bilmiyorum. Çekirdekte tuzlu tuzlu ıyi geliyordu

İnşallah sağ sağlim alırsın kucağına canım bende arabada ağlamamak için tutuyordum kendimi eşim bak bi bana dedi o anda patladım başına gelmeden anlaşılmıyır gerçekten allah gönlümüze göre versin inşallah herşey güzel olsun

Selam kızlar bugun 11+2 olduk 2 li test için gittim dra %80-90 kız gibi dedi tabi bende bir mutluluk güller açtı yüzümde:)) ama oglumdada bu haftalarda kiz demisti 16 haftda erkek dedi bir yandan acaba dedim. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler insallah diyorum.

Denicem canım sağolasın . Allah yardımcımız olsun .
canim banada tuzlu cekirdek naneli falim sakiz tadi gitmiyor agizda tatda birakmiyor o iyi geliyor suan agzimda uyurken bile agzimda gece yoksa direk boguruyorum tukuruk salgim fazla agzim acı. süt türevleri beni kötü yapiyor çubuk kraker midemi eksitiyor. karpuz iyi geliyor bak hemde sulu ya su ihtiyacinida karsiliyor peynir ekmek iyi geliyor tuzlu çekirdek fındık taze antep fıstığı hem kalorili enerji verir boyle bunlari yiyorum bende sindirim sistemim felaket ama booool gaz ve bulanti 16 haftada gecer diye umit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…