2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
aspirini bebe aspirini kullaniosunuz hepiniz di mi? anlamsizca kafama takıldı geçen ,doktor acaba normal aspirin mı dedi ben bebek aspirin kullanıyorum hep

ilk bebegimde basima gelmisti. aradim sordum aynen arastirdigin durum yani. korkulcak bse yok dedi,ztn devami gelmezse fln kendi halinden de bilirsin.cok hassasmis ondan olurmus

Aynı durum geçen gün başıma geldi ilişkiden sonra duş aldım uyudum kanama yoktu gece saat 4 gibi kalktım lavaboya girdim kırmızı kan geldi biraz fazlaydı hemen progestan hapım vardı içtim yattım sabaha kadarda pembeleşti ve kanama durdu ilk iş doktoruma gittim bebeğim iyiydi rahim ağzıma baktı oda kapalı dedi 2 gün kalkmadan yatıp dinlenceksin dedi öyle de yaptım 2 gün sonra tekrar kontorole gittim herşey yolundaydı çok şükür normal hayatınıza devam edin dedi ama korkumdan bir daha birliktelik yaşayacağımı sanmıyorum

İlişki yasaklıyorlar aslında kanama olunca. Benimki üstüne basa basa söylemişti. Yatak istirahati ve ilişki yasağını .

Evet canım doktor da tedbir amaçlı dedi pıhtı atmasın diye ama kullanmıcam 3 4 gün sonra da 1 gün kullanıp bir gün kullanmasam mı ki acaba
Ben hiç aspirin kullanmadim canm çünkü aspirin benim trombositleri artıriyor clexane 4000 kullanıyorum her gün. Acaba sende aspirin yerine iğne mi olsan doktora bu konuda danisabilirsin

Kızlar kuzenim 5 aylık hamile enfeksiyon kapmış şuan hastanede yatıyor doktorlar eğer enfeksiyon geçmezse düşük yapabilirsin demiş başından enfeksiyon geçen ya da tanıdığı olan var mı bizim ilaçlar dışında yapabileceğimiz bişe var mı

Idrar yolu enfeksiyonu mu canm ne enfeksiyonu?

İlişki yasaklıyorlar aslında kanama olunca. Benimki üstüne basa basa söylemişti. Yatak istirahati ve ilişki yasağını .
İlk 3 ay bizede yasaktı canım o yasaktan sonra ilk birleşme olmuştu açık açık yazıyorum kusurabakmayın ama biraz zorlanmıştım zaten tahriş olduğunu hissetmiştim aslında kanamayıda bekliyodum korktuğumda başıma geldi son 3 ayıda yasakladı bize şimdiden

Geçmiş olsun, inşallah bir daha yaşamazsın, sağlıkla gelir bebeğin. İnsan korkuyor her kanamayı gördüğünde.

Kızlar merhaba 12.haftadan sonra doktorunuz hangi ilaçları yazdı?
Canım düşükle ilgili hariç şuan kansızlık için feremat vitamin olarakta regenesis max yazdı ilaca 50₺ para bayıldık lakin içemiyorum o kadar büyük ki dün içerken boğazımda kaldı yutmaya çalışırken canım acıdı vallahi nasıl bitircem bu ilacı çok merak ediyorum

Bizim gelin de olmustu kuçukken baslamisti kac aylikdi hatirlamiyorum 8. Aya kadar zor durdurdular erken dogum yapmisti enjeksiyon bebek.2 ay kuvezde kalmiştı risk malesef insallah bi sıkıntı olmaz

Bizim gelin de olmustu kuçukken baslamisti kac aylikdi hatirlamiyorum 8. Aya kadar zor durdurdular erken dogum yapmisti enjeksiyon bebek.2 ay kuvezde kalmiştı risk malesef insallah bi sıkıntı olmaz
İnşallah canım ya bi sene çocukları olmadı tam oldu sevindiler aradan iki hafta sonra düşük yaptı şimdi bu o kadar zor oldu ki Rabbim inşallah bize bağışlar çok istiyorlar anlatamam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…