2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben ilk gebeligimde gecirdim serun ve ilaclarla iyi oldum 7 aylik hamileydim insallah cabuk iyi olur kuzeniniz

Tatlım ben folik asit trio ile basladım gecen hafta folbiol yazdı 3 ay dolunca bırakacagiz dedi
Coraspirin başindan beri kullaniyorum
Ve i mom yazdı doguma kadar icecekmisim sanirim
Fakat 12. Haftamda degilim henuz 10. Haftamda gittim en son
Kızlar merhaba 12.haftadan sonra doktorunuz hangi ilaçları yazdı?

bende geçirmiştim ilaçlarla geçmişti kuzeninin çok fazladır hastaneye yatırdıklarına göre,bir an önce geçer inşallah Allah korusun

Sağol canım inşallah iyi olur

gecmis olsun bende pazartesi idrarimda enfeksyonnoldugunu ogrendim 5 gunluk antibiotik verdi dun agrim yoktu bugun bobreklerimkn bulundugu yerde agri var insallah biran once gecer bende korkuyordum bugun tekrar doktora gittim minigimi gordum birde ona bisey olmasindan cok korkuyorum

Kızlar şimdi doktordan dönüyorum. Doktor hiç bir sıkıntı yok dedi şükür. Bebiş çok hateketliydi. Çikolata yemiştim gitmeden. Büyümüşte annesinin bitanesi :) progestana devam dedi. Cinsiyet te haftaya belli olur dedi

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-08-13-33-07-516.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 84
Ben yenmiyor die biliyorum bende son zamanlarda yedim doğum kolay oldu sanci kısmı bira zor oda olacak o kadar
Evet ben de sonlarda yedim benim de 5,5 cm olana kadar çok aşırı bir sancım olmadı kolay yaptım 15:00 de doğum için yattım 19:35 de doğurdum e sonlarda illaki sancı oluyor Can getiriyorsun dünyaya o kadar olacak

Rabbim şifa versin canım inşallah bişe olmaz Benimde akıntımın rengi yeşilimsi gibi mantardan şüphelenmeye başladım cuma günü randevum var söylicem gerçi öyle kaşıntım kızarıklık falan gibi bi şikayetim yok ama en azından bi fitil isticem

KIZ BU BAYA ERKEK.... NASIL HAFTAYA BELLİ OLACAKMIŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…