2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

teşekkür ederim canım. evet hep onden gıden bebek sanki bı anda durdu.. Allah'tan ultrasonda cok haretliydi. Haklısın biraz rahat olmam lazım galiba

Doktor bana bu durumda hemen gdiip düşük iğnesi olacaksin telaş yapma demişti. Ağrısız kanama çok önemli değilmiş ama gene de tedbir amaçlı düşük iğnesi önerdi bana. Küçük damarlar bile bazen catliyormus yapıyormuş canm hoc stres olma bebişin de uzulmesin

teşekkür ederim canım. evet hep onden gıden bebek sanki bı anda durdu.. Allah'tan ultrasonda cok haretliydi. Haklısın biraz rahat olmam lazım galiba
Doktor bebeğe giden kan akışına baktı mi? O da çok önemli canm annenin pıhtılaşması varsa bebek beslenemiyor az gidiyor kan ondan düşük kilolu oluyor. Ikili.testn olduysa o zaman bakılıyor bebeğe giden kan akışına. Bir sıkıntı olsa doktor söylerdi doktorun ultrasyon cihazından bile kaynaklı olabilir. Omega 3 de bebekte kilo aldıran bir vitamin onu da doktoruna yazdırabilirsin.

Amin canım inşallah dediğin gibidir öğlen gidicem doktora o zaman rahatlıcam

valla ıkilı testte baktı hersey normalde cok guzel dedı. ne extra ılac yazı ne başka bısey...

Asel ne yaptin canm doktora gittin mi? Kalp atışını duyunca rahatlıcan inşallah.
Evet canım bende şimdi yazacaktım gittik çok şükür bebek iyi progestan a devam dedi iğneyi 3 günde yap kanamayı düşük riski olarak görüyoruz dikkat et dedi aspririn kullanıyordum onu kanaman bitesiye kullanma sonra tekrar başla dedi

valla ıkilı testte baktı hersey normalde cok guzel dedı. ne extra ılac yazı ne başka bısey...
Ben senin yerinde olsam canm içim rahat etsin diye başka doktora giderdim daha iyi bir doktora. Ve gidince muhakkak bebeğe giden kan akışını sorardım. Çünkü ben bir doktora gitmiştim 1 ay önce doktor bana kan sulandirici iğneyi kes dedi doktorda prof yani. Neyse Ben kestim biraz bebegim geriden gitmeye başladı sonra bu yeni doktorum sakin kesme dedi üstüne omega yazdı. Bence doktor kesinlikle çok önemli canm.

Canm çok şükür bebek iyiymiş. Allah bir daha yaşatmasın. Bende kanama olunca 2 gune indirmisti igneyi doktor sonra tekrar günde bire cikardi. Senin hangi genler heterezigot?

Canm çok şükür bebek iyiymiş. Allah bir daha yaşatmasın. Bende kanama olunca 2 gune indirmisti igneyi doktor sonra tekrar günde bire cikardi. Senin hangi genler heterezigot?
Canım bilmiyorum benim rahim filminden sonra falan oldu ya bebek pıhtı oluşmasın diye verdi corasprini onun için gen sordun dimi

hafta sonu gidebilirim belki ya. inşallah gercekten hersey normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…