2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben yenmiyor die biliyorum bende son zamanlarda yedim doğum kolay oldu sanci kısmı bira zor oda olacak o kadar

Kırmızıydı canım. Geçen evham etmiştim bi sorun yoktu hiç emin olamadım. Haftaya 2li test var. Onu mu beklesem diyorum. Yada bugün kendimi izlesem
Progesterona devam.demiş zaten keşke dun bu gibi durumlarda napman gerektigini konussaydin belki evde igne bulundurturdu git yaptır diye zaten dr un da igne fitil ve dinlenmenden baska yapabilcegi bisey yok en güzeli kalbini serin tut bekle o zaman bak benim 3 hafta once olmustu kanamam dr gecen hafta kontrole cağirdi gitmedim gelecek hafta gidicem kendimi iyi hissediyorum ya bi de anne hissediyor sanki sezgiler bu donemde daha açık sen de kendini takip et bekle ama.yine de dr a gitmesen bile.drunu bilgilendir

Sağol canım içim nedense rahat. Doktoruma yazdım oda istersen gel demiş. Emin değilim

Ahh ben o sanciyı cekseydim de normal dogursaydım hayatim boyunca icimde ukde kalicak
Yani şimdi öyle oluyor bende hep öyle düşünüyordum son anda vazgecesim gelmişti ama bebegimi düşünüp normal yaptım ve korktugum ne varsa geçti gitti melegimi görünce inşallah Rabbim herkese hayirli sağlıklı doğum nasip etsin

Plasenta 14. Haftadan sonra yavaş yavaş yukarı çıkıyor. Ciddi bir durum olsaydı uyarırdı doktor yat kalkma diye. Inşallah sağlıkla gelsin miniğin

Mayonezin içind e çiğ yumurta olduğu için özellikle uyarmıştı doktorum. Eminim biliyorsunuzdur siz de ama söylemeden geçmeyeyim dedim :)

Plasenta 14. Haftadan sonra yavaş yavaş yukarı çıkıyor. Ciddi bir durum olsaydı uyarırdı doktor yat kalkma diye. Inşallah sağlıkla gelsin miniğin
Doktorda öyle dedi canm yukarı çıkıyor dedi belli zamandan sonra inşallah çıkar benimkide. Zaten ağır iş yapma yat dinlen dedi kanama olmaması için aşağıda olduğu için yukarı çıkasaya kadar kanama yapalirmis ağır iş yaparsam. Sağol cnm bilgilendirmen için. Inşallah hepimizin bebekleri sağ salim zamanında bize gelirler.

Merhabalar,
Bir şey kafama takıldı,sizinlede paylaşmak istedim.Normalde ultrasonda bebeğim hep bir iki gün büyük cıkıyordu. ama 10 gun oncede gıttıgım daha ultrasonda bakmadan 13 haftalık demıstı doktor.pazaretesi gunu kontrol vardı ondada yıne 13 haftalık dedı. boy olcumlerıde aynı neredeyse.neden buyumemıs gıbı gozukuyor dedım o durus pozısyonundandır bas popo mesafesını olctugumuz ıcın dedı. Bazen ıkı buklum duruyomıs bazen yatay pozısyonda. endıselenıcek bısey yok hersey normal dedı. ikili testte normal cıktı ama yınede korkuyorum.. suan 15. haftaya gırdık. boyle kucuk gozuken var mı? kafama cok takıldı. doktorla konusuncada bana guvenmıyomusun dıyor..
bu arada %95 kızmış :) bu sefer randevuyu bı ay sonraya verdı.(nasıl bekliceksem..o zaman kesin olur dedi.) o zaman gıttıgımde yıne bakıcak.
şimdi yine kıyafet falan alamıyorum yani ya değişirse yanlış gördüyse diye :)

Canm bazı bebekler ilerden geliyor bazıları geriden.hele kızlar erkeklere göre genelde geriden geliyor.bende 3 hafta önce gittiğimde 1 gün geriydi bebek. Bana vitamin yazmıştı doktor ondan mi yoksa yemeğe başladım.bulantim hafifledi ondan mi bebek 4 gün öne geçmiş. Yani hiç belli olmuyor haftaları haftalarını tutmuyor. Bence kafana takip stres olma canm.kalsiyum protein ağırlık beslen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…