2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar cinsiyeti öğrendikten sonra eşime sürpriz yapmayı düşünüyorum hatta kendimde öğrenmek istemiyorum kız kardeşim öğrensin sürpriz yapalım ama ben meraktan kesin duramam diye düşünüyorum sizin var mı planlarınız

ilk defa ultrasondan cınsıyet anladım erkek bnce baya pipi var:) kaç haftalıksınız

Senin tatlis bi kızın olsun ya benimki erkek olsun siparişi öyle verelim bir kız evlat gerçekten her anneye nasıp olsun erkeğin tadını bilmiyorum o yüzden boyle dedim yanlış anlaşılmasın
niye anlaşılsın biz kız isterken iyide sen erkek isteyincemı yanlış anlaşılıcan herkes olmayanı istiyo doğal olark

niye anlaşılsın biz kız isterken iyide sen erkek isteyincemı yanlış anlaşılıcan herkes olmayanı istiyo doğal olark
Valla bebeğim ne istediğimi bende bilmiyorum
Bi kızının ki kardeşi olsun yoldaş arkadas olurlar diyorum benim olmadığı için kızımin olsun istiyorum aynı zamanda sırtını yaslacagi dağ gibi bi erkek kardeş Rabbim en iyisini bilir sağlıklı versin hayırlı versin inşallah

Erkek bu

Hemen doktora git canım
Bu şekilde atacaksın belki de içindeki kani dikkat et
Kız oturuyordum bişeyler geldiğini hissettim acaba fitil attım o mu akıyor dedim bi gittim lavaboya şarıl şarıl akmaya başladı zaten böyle kahve rengi kırmızı arası şok oldum yine ped taktım sonra hemen doktorumu aradım anlattım durumu progestan al hemen yat sakın kalkma dedi bu gece takip et durmazsa gel hemen dedi anladım ama bi gün patlarım yine dedim çünkü doldum artık ve bugün ağrım sızım vardı biraz inşallah yine atlatırım

sakin ol canm senin biraz daha sürecek demek ki kanaman

dualrımız seninle inşalah

İnşallah atlatirsiniz canım dikkatli ol doktorun dediği gibi yat kalma hic inşallah geçer ignen var miydi yaptirsan Allah im size bagislasn yavrunu olumsuz şeyler dusunme artik güçleniyor nazlı kız daha da sıkı tutunur merak etme insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…