2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Tam kırmızı değil canım zaten durmazsa acile gidip vurdururum yine doktorumun haberi olur zaten gitmeden ararım
seni cok iyi anliyorum hamilelik zaten psikolojik olarak yipratıyor bi de bebegine bisey olacak korkusuyla tadı tuzu kalmiyor inan ben bu yazdan hic tad almadim yine de cok şükür hersey iyi olucak insallah ne kadar guzel dusunursek bizde bebegimizde o kadar pozitif etkilenecek bi de en onemlisi dua burda hepimiz birbirimize dua edip destek olmaya calisiyoruz galiba birbirimizi en cok biz anliyoruz

Ah bacım ah bütün heyecanım kaçtı valla şu hamileliğimden zerre bişe anlayamadım

Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Hiç kolay değil ama bak sende biliyorsun bunlr olabilir. Ve belkide böyle kurtulacaksın o kanamadan. Allahım yardımcın olsun gerçekten dualarım seninle. Düşünmemeyr çalış. Bak benim doktorum bana hep öyle söyledi stres ağır iş yapmaktan daha tehlikelidir stresi çıksr hayatından demişti.

Benimde pek ilaç icesim yok çok büyük gerçekten ilaçlar

Allah razı olsun hepinizden canım

Sağol canım alıştım ama o görüntü insanı mahvediyor işte

Coraspin kulanman gerekmiormuydu ? bana dusuk yaptiktan sonra birde kanama alanim oldugu icin progestan200 ve coraspin verdi onu kulanmam lazimdi coraspinde kani sivilastirmaknicindi
Tedbir amaçlı diye veriyor canım kan pıhtı atmasın diye benim rahim filminden sonra oldu bebek herhalde ondan

Atlatırsın canım korkma sakin olmak ta gerçekten önemli iğneyi neden hemen vurdurma dedi acaba

Fazla bakamıyorum kızlar ne yapıyorsunuz nasılsınız ? :) ben de gittim doktor yoktu. Ayın 14üne aldım. O zamana kadar son kontrolden 22 gün falan geçmiş olacak. Çok korkuyorum bir sorun var mıdır nasıl acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…